Magazin > VIP
21148 ogledov

S temi težavami se sooča Ana Roš

Ana Roš, Pekarna Ana Anže Petkovšek
Tako se bodo v pekarni Ane Roš soočili s težavami

Vedno ne gre vse po pričakovanjih in včasih se ob odprtju nove trgovine hitro kaj nepričakovano zaplete. Prav to se je zgodilo tudi po odprtju pekarne Ane Roš v Ljubljani. Pred kratkim smo poročali, da so se v novoodprti pekarni znašli pred resno težavo, saj pekovski izdelki v pekarni poidejo vsak dan hitreje, stranke pa posledično ostajajo praznih rok.

Ker povpraševanju s trenutnimi kapacitetami ne morejo zadostiti, nas je zanimalo, kako se bodo v pekarni spopadli s težavami in poskrbeli, da bo lahko vsaka stranka v pekarni prišla do želenega pekovskega izdelka.

"Prijetno smo presenečeni nad izjemnim zanimanjem za naše pekovske izdelke. Trudimo se po naših najboljših močeh, da bomo lahko v najkrajšem možnem času povečali proizvodnjo in bo lahko še več naših kupcev uživalo v slastnih izdelkih," so povedali v Pekarni Ana.

Komentarjev 10
  • sebastjan1 02:22 21.oktober 2022.

    Kok vam je plačala za bedno samoreklamiranje?😂

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:35 20.oktober 2022.

    Prav vse komentarje ste mi pobrali! ;) Tudi meni se zdi, da pač če hočeš biti trendi moraš probat ta precenjen kruh. Me pa res zanima zakaj ji mediji posvečajo toliko časa? Pošilja v pisarne sveže pecivo?

  • djdj 18:43 20.oktober 2022.

    Ne vem kako je s zaščito imen pekarn. Sam že 15 let zahajam v drugo Pekarno Ana. Jim bom omenil, naj jo tožijo.