S to žensko ima knez Albert nezakonsko hčerko

Foto: Profimedia
Redka fotografija.
Oglej si celoten članek

Monaški knez Albert je sedaj predan mož in oče, v mlajših letih pa je rad skakal s cveta na cvet. Med njegovimi ljubimkami je bilo mnogo znanih imen, med drugim tudi manekenki Naomi Campbell in Claudia Schiffer, seznam neznanih žensk, ki so z njim delile posteljo, pa je zagotovo še daljši. Dve sta mu celo rodili otroka.

Leta 1991 je imel Albert med oddihom na Azurni obali tritedensko razmerje s Tamaro Rotolo. Sad njune ljubezni je danes 28-letna Jazmine, ki jo je javnost spoznala pred 14 leti, ko je Albert tudi uradno priznal, da je njen oče. "Stara sem bila 14 let in se pripravljala na srednjo šolo, ko se je razvedelo, da ima moj oče nezakonsko hčer. To bi bilo za vsako mlado osebo težko obdobje in potrebovala sem čas, da sem se navadila na pozornost. A vedela sem, da se bo to nekoč zgodilo,“ se spominja Jazmine.

Tamara nikoli ni silila v javnost in se je medijem izogibala. Njene fotografije so prava redkost, zato je mnoge posnetek, ki ga je delila Jazmine, presenetil. 

Foto: Instagram jazmin grimaldi

Poglejte, kako sta si dekleti podobni!

Jazmine in Albert imata dober odnos. Lepotička se odlično razume tudi s svojim 17-letnim polbratom Alexandrom, ki se je Albertu rodil po 6-letni aferi s stevardeso Nicole Coste (na spodnji fotografiji).

Foto: Instagram jazmine grimaldi Jazmine s polbratom, ko je bil star 14 let.

Foto: Profimedia alexandre coste

Nezakonska otroka nimata pravice do Albertovega prestola. A brez skrbi. Knez je že poskrbel za dediča. 62-letnik je že skoraj 10 let poročen s Charlene, katero ima dvojčka, Jacquesa in Gabriello.

Foto: Profimedia knez albert, charlene


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 22:45 30. November 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 20:14 30. November 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček …

  • 13:43 30. November 2020.

    Stric že ve, kaj je dobro😎

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.