Magazin > VIP
18899 ogledov

S to žensko ima knez Albert nezakonsko hčerko

charlene, knez albert
Redka fotografija.

Monaški knez Albert je sedaj predan mož in oče, v mlajših letih pa je rad skakal s cveta na cvet. Med njegovimi ljubimkami je bilo mnogo znanih imen, med drugim tudi manekenki Naomi Campbell in Claudia Schiffer, seznam neznanih žensk, ki so z njim delile posteljo, pa je zagotovo še daljši. Dve sta mu celo rodili otroka.

Leta 1991 je imel Albert med oddihom na Azurni obali tritedensko razmerje s Tamaro Rotolo. Sad njune ljubezni je danes 28-letna Jazmine, ki jo je javnost spoznala pred 14 leti, ko je Albert tudi uradno priznal, da je njen oče. "Stara sem bila 14 let in se pripravljala na srednjo šolo, ko se je razvedelo, da ima moj oče nezakonsko hčer. To bi bilo za vsako mlado osebo težko obdobje in potrebovala sem čas, da sem se navadila na pozornost. A vedela sem, da se bo to nekoč zgodilo,“ se spominja Jazmine.

Tamara nikoli ni silila v javnost in se je medijem izogibala. Njene fotografije so prava redkost, zato je mnoge posnetek, ki ga je delila Jazmine, presenetil. 

jazmin grimaldi | Avtor: Instagram Instagram

Poglejte, kako sta si dekleti podobni!

Jazmine in Albert imata dober odnos. Lepotička se odlično razume tudi s svojim 17-letnim polbratom Alexandrom, ki se je Albertu rodil po 6-letni aferi s stevardeso Nicole Coste (na spodnji fotografiji).

jazmine grimaldi | Avtor: Instagram Instagram
Jazmine s polbratom, ko je bil star 14 let.

alexandre coste | Avtor: Profimedia Profimedia

Nezakonska otroka nimata pravice do Albertovega prestola. A brez skrbi. Knez je že poskrbel za dediča. 62-letnik je že skoraj 10 let poročen s Charlene, katero ima dvojčka, Jacquesa in Gabriello.

knez albert, charlene | Avtor: Profimedia Profimedia


 

 
Komentarjev 11
 • reunecor 22:45 30.november 2020.

  www︎.︎Marbie︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

 • Avatar Sarah_Hernandez
  Sarah_Hernandez 20:14 30.november 2020.

  Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

 • Ender3 13:43 30.november 2020.

  Stric že ve, kaj je dobro😎