Sabina Remar: Veliko razmišljam o tem

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Naša lepotica in oblikovalka nakita Sabina Remar bo poletje posvetila družini.
Oglej si celoten članek

Sabina Remar bo imela čez poletje polne roke dela, a ne s poslom, pač pa z družino. Avgusta bo namreč že tretjič teta, zato bo poletje posvetila skrbi za nečake. "Trenutno se za teden dni odpravljam na morje, nato k nam prideta nečaka iz Švedske, avgusta pa vsi skupaj z mojimi starši odpotujemo na Švedsko spoznat novega družinskega člana in pomagat moji sestri," je izdala lepotica, ki ima izredno rada otroke, zato smo jo vprašali, ali si ob vseh nečakih želi tudi svojega: "Me mika, veliko časa razmišljam o tem, a vse ob svojem času." Sabina je sicer že sedem let v vezi s 17 let starejšim poslovnežem Tomažem Kraljem. 

Magazin Ali Sabina Remar še ljubi 17 let starejšega?

Poleg družinskih obveznosti, Sabina skrbi tudi za promocijo filma, katerega producentka in stilistka je, hkrati pa se je preizkusila tudi v vlogi igralke. Film so letos prijavili tako na slovenski filmski festival, kot tudi na sarajevskega. Jeseni pa se bo lepotica posvetila svoji liniji nakita in začela pripravljati jesensko-zimsko kolekcijo. 

Sabina Remar Sabina Remar: Melania ni želela govoriti slovensko

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:00 17. Julij 2018.

    A ta gospa še vedno sponzoruši za male pare? Mora imeti pa jeklen želodec, da kušne (oz. še kaj več) …

  • 08:44 17. Julij 2018.

    Saj drugega ji ni preostalo kot da se nalepi na nekega oranznega deca.Pa ni on nek bogatas,dalec od tega.Z njenim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.