Magazin > VIP
12231 ogledov

Ali Sabina Remar še ljubi 17 let starejšega?

Sabina Remar nakit Marci Marcone
Lepotica Sabina Remar je pred skoraj sedmimi leti osvojila srce nekoliko starejšega podjetnika Tomaža Kralja. Že lep čas je nismo videli skupaj, zato smo preverili, kaj se dogaja.

Sabina Remar je še vedno do ušes zaljubljena v svojega 17 let starejšega partnerja Tomaža Kralja, s katerim sta svojo ljubezensko zgodbo začela leta 2011, jo nato za kratek čas prekinila zaradi golfista Martina Stanića, spomladi 2012 pa se je manekenka vrnila v poslovnežev objem in je tam še danes.

Lepotico smo vprašali, kako z dragim po vseh teh letih ohranjata svežino? "Težko opišem, oba se trudiva, tako kot vsak, ki si želi ohraniti zvezo. Vse se dogaja naravno, a o tem nerada govorim, ker Tomaž res ne želi, da se o tem piše. Na to gleda drugače, ker ni iz tega sveta, bolj v smislu, da mu škoduje pri poslu. Ne da bi karkoli želela skrivati, samo potem to preberejo tudi nekateri znanci in zbadajo," nam je zaupala.

Tomaž že ima dva otroka, ki sta stara krepko čez dvajset in s katerima se Sabina, po njenih besedah, dobro razume, si pa parček seveda želi tudi skupnih otrok. "Jaz si ga želim, on tudi verjetno, a vse ob svojem času. Čeprav je že čas, ženske nimamo časa v nedogled, to je dejstvo. Ne v bližnji prihodnosti, vsekakor pa si enkrat želim svojega otročička," pravi.

In s čim se temnolaska ukvarja danes? "Še vedno se ukvarjam z nakitom in manekenstvom, trenutno pa sem bolj aktivna na novem filmskem projektu, ki ga imamo v načrtu dokončati do marca, saj se želimo z njim prijaviti na filmski festival v Cannesu. Gre za slovenski film brez dialoga v črno-beli tehniki. Zelo umetniški in predviden za mednarodni trg. Pri tem projektu igram vlogo izvršne producentke, stilistke in igralke. Morda sem si naložila malo preveč, vendar mi bo uspelo," še dodaja. 

Komentarjev 8
  • Majazmaja 13:46 20.februar 2019.

    Skratka, madam z jeklenim želodcem je še vedno do ušes ''zaljubljena,'' saj ji sugar daddy omogoča, da ji ni treba delat in lahko sponzoruši še naprej.

  • Lavdan 11:14 04.februar 2018.

    Rabi eno samo sposobnost in to je vrtenje svojega vzdrževalca okoli prsta.

  • Avatar Bine Prelesnik
    baraba 10:16 04.februar 2018.

    Res je,lepota je stvar okusa! Tudi ti si za nekoga grd ko svina.

Sorodne novice