Magazin > VIP
901 ogledov

Sabina Remar: Melania ni želela govoriti slovensko

Sabina Remar mediaspeed
Manekenka je imela čast spoznati Donalda in Melanio Trump pred več kot desetimi leti. Melanio je bilo preveč sram, da bi govorila slovensko.

Kot vsako leto, je tudi leta 2004 Donald Trump na izboru za miss Universe osebno pozdravil slovensko predstavnico Sabino Remar. Z njim je bila tudi tedanja zaročenka Melania Trump, ki pa je bila po besedah Sabine zelo zadržana. "Donald je rekel, da se lahko pogovarjava po slovensko, ker sva obe Slovenki. Takrat je rekla, da se mora spomniti, da ni prepričana, če še zna tekoče govoriti. Potem pa sem jo jaz v slovenščini nagovorila. Vprašala sem jo, kako je, če je zadovoljna, ona pa je odgovorila z 'dobro drobro' z zelo angleškim naglasom. Bila je malo čudna situacija, zato sem nadaljevala pogovor z Donaldom," je za Žurnal24 povedala Sabina.

Čeprav naj bi se Melania z Natašo Pirc Musar pogovrjala slovensko, je naši misici ob tem bilo zelo neprijetno: "Malce je bilo neprijetno, ker je Donald pričakoval, da se bova pogovarjali, a sva bili bolje kot ne tiho in se v šoku gledali. Morda sem tudi sama preveč pričakovala. Tam sem bila en mesec in seveda sem bila vesela, da sem srečala nekoga iz Slovenije."

Sabina je dodala, da jo čudi, da Barron govori tekoče slovensko, kot poročajo tuji mediji: "Ne vem, kdo ga je naučil slovensko." Čeprav je bila Sabina malce razočarana nad Melanijo in njenim nezanimanjem, jo je zato Donald toliko bolj navdušil. "Takrat sta se ravno zaročila in o tem so pisali tudi naši mediji. Ko sem mu to povedala, je bil zelo vesel in presenečen," je dodala Sabina in povedala, da se ji ni zdelo, da bi bil Donald kakorkoli nespoštljiv do žensk.

Komentarjev 30
  • kapibara 13:51 24.november 2016.

    Pa fenomen, ki pozdravlja svoje starše, predvsem očeta in mami..

  • kapibara 13:50 24.november 2016.

    SVETOVNA.... !!

  • kapibara 13:49 24.november 2016.

    Zato pa je ona s SLOVENSKIM jezikom marsikoga opedenala- razveselila...