Magazin > Lepota & telo
248 ogledov

Toliko stane Sabinin nakit

Sabina Remar nakit Marci Marcone
Sabina Remar za jesen napoveduje novo kolekcijo svojega nakita, ki se skriva pod znamko Nakit by Sabina Remar.

Sabina Remar se je letos podala v nove vode. 8. marca je luč sveta ugledala njena kolekcija Nakit by Sabina Remar. "Nakit je posvečen oziroma namenjen vsem ženskam, z željo zavedanja njihove neponovljive edinstvenosti, ki jo nosijo v sebi," pravi Sabina. Gre za unikaten, ročno oblikovan nakit iz polimerne gline z dodatki iz drugih materialov. Hkrati pa je, kot pravi Sabina, poln ljubezni in navdiha. Do sedaj je predstavila dve kolekciji, "S" in "Moč besed". 

Sabina Remar nakit | Avtor: Marci Marcone Marci Marcone

"Že kot majhna deklica sem se navduševala nad vsem lepim, povezanim z umetnostjo. Pisala sem zgodbe, pesnila, slikala, ustvarjala portrete in še marsikaj drugega. Z odraščanjem pa sem se vse bolj poglabljala v modni svet ter v vse, kar je na kakršenkoli način povezano z njim. Čutila sem, da bo nekoč napočil dan, trenutek, ko bom svojo strast do vsega lepega lahko izrazila na nek edinstven način," o tem, kako se je rodila ideja za nakit, pravi Sabina.

"Nakit je dodatek, ki daje jasno sporočilo kdo smo in v kaj verjamemo. Z njim lahko počnemo vse mogoče. Z enim samim kosom nakita lahko svoj stil krasno dodelamo, ga spremenimo, mu dodamo edinstven pečat in nenazadnje tudi sporočilnost. Vse to so poglavitni razlogi, zakaj sem se odločila ravno za izdelavo nakita."

Sabina Remar nakit | Avtor: Marci Marcone Marci Marcone

Sabina Remar nakit | Avtor: Marci Marcone Marci Marcone

 

 

 

 

 

 

 

Pri izdelavi nakita Sabina sodeluje z Mihaelo Kežman. "Nastali so krasni unikatni kosi nakita, ki so odsev mojih idej, zamisli, navdiha, osebnosti ter plod tesnega sodelovanja dveh svetov. Podpisujem se pod celotno idejno zasnovo pred samo izvršitvijo. Mihaela Kežman pa je kot prava strokovnjakinja na svojem področju in dolgoletna oblikovalka unikatnega nakita prispevala svoj nepogrešljivi delež v izvedbo vseh mojih idejnih zasnov," je o sodelovanju povedala Sabina.

Sabina Remar nakit | Avtor: Marci Marcone Marci Marcone
Sabina Remar nakit | Avtor: Marci Marcone Marci Marcone

 

 

 

 

 

 

 

Zanimanja je ogromno

“Presenetljivo, zanimanja je ogromno, kar me neizmerno veseli in mi potrjuje, da sem na pravi poti. Res pa je, da vsaka nova zgodba, ki se šele dobro razvija, potrebuje svoj čas, da nekako dozori in da jo ljudje vzamejo za svojo ter posledično ostanejo del te zgodbe." Ker je čas popustov, je tudi Sabina izbrala nekaj poletnih kosov, ki jih ponuja po bolj dostopni ceni. V času akcije jih je namreč moč dobiti za 20 evrov. “Dejstvo je, da to počnem s srcem in z veliko strastjo. Zato se ne osredotočam na zaslužek, temveč si želim, da bi ljudje videli zgodbo nastajanja tega nakita v širšem smislu in mi na ta način izkazali svojo podporo.”

"Pripravlja pa se že nova ekskluzivna kolekcija, ki bo precej drugačna od prvih dveh. Izšla bo v mesecu septembru, do takrat pa ostanimo še malce skrivnostni," napoveduje Sabina, ki ji idej ne bo zmanjkalo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.