Sage s plačilom v Planetovem resničnostnem šovu še ni konec!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Resničnostni zvezdnik pravi, da bi bilo bolje, če plačila ne bi dobili.
Oglej si celoten članek

Kristian Bamburač, ki je tekmoval v zadnji sezoni resničnostnega šova Bar, je za udeležbo v šovu menda dobil le 0,74 evra na uro, kot se je na Facebooku razjezil njegov oče Vanja, ki mora zaradi tega plačati celo doplačilo dohodnine. O tem smo že pisali.

Foto: Planet TV bar_2018, kristian bamburač

Sedaj pa je svojo stran zgodbe razkril še Kristian, ki je bil zelo presenečen nad negativnimi komentarji, ki so se nanj zgrnili po objavi  njegovega očeta. Takole je zapisal:  "No, glede na to, da se je pojavil članek o moji dohodnini in o zaslužku v samem resničnostnem šovu Bar, najprej v Slovenskih Novicah, danes zjutraj pa se na Žurnal24, in da na so se nekateri odzvali z primitivnimi komentarji, kot so, da bi moral iti pošteno delat in da je bil v komentarje vpleten tudi moj oče, pa na primer komentar 'kako je neumen, da me je pustil v šov' in glede na to, da vem, da sem se za šov odločil sam, sem se odločil, da še jaz napišem določene stvari. To je namenjeno vsem ljudem s primitivnimi in žaljivimi komentarji. Za razliko od vseh teh ljudi jaz spoštujem vse ljudi in mi na kraj pameti ne bi padlo, da bi kdaj kaj takega pisal ... 

No, kakorkoli bistvo samega članka ni bil honorar, ki smo ga prejeli ali pa dohodnina, ki je bila za plačat. Bistvo samega članka je to, da bi bilo bolje, če ne bi bili plačani nič, na koncu tudi dohodnine ne bi bilo, ki je pa meni ne bo problem plačat. Težava je ta, da obstajajo ljudje, ki imajo doma finančne težave in odidejo v sam šov zaradi glavne nagrade in na koncu se zgodi, da ne zmagajo in morajo kljub slabemu finančnemu stanju doma plačati še dohodnino, zato, ker so imeli v samem šovu 7 evrov dnevnico in zato bi bilo v takem primeru bolje, da ne bi bili nič plačani. Tako da vsem, ki mislite, da je tukaj bistvo denar in ste to žaljivo komentirali, ste se fejst zmotili, ker vsi, ki so me podpirali in me še danes podpirajo in me ustavijo na ulici, vedo, da pošteno delam, da sem dober človek in da v sam šov nisem šel zaradi denarja, ampak, da osebnostno zrastem in zaradi same izkušnje. Mislim, da smo zdaj razjasnili vsem, ki nimajo drugega dela, kot da pišejo negativne komentarje. Sem pa seveda vesel, da sem se tako popularen, da se ukvarjate z mano."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:52 11. Junij 2019.

    Mladenič, dohodnino od svojih dohodkov moramo plačevati VSI!!! Tako pač je, kajti država mora na neki način dobiti denar. In …

  • 10:59 11. Junij 2019.

    Ne vem, kdo zmotno misli, da se gre v ta šov zaradi denarja??? Želja po slavi, biti znan. In, če …

  • 10:18 11. Junij 2019.

    vesel je, da dobiva negativne komentarje. tudi v redu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.