Samski Jan Plestenjak: Fotografija kaže, da mu je hudo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po dolgem času je bil za praznik ljubezni sam.
Oglej si celoten članek

"Letos sem pa  – žal – po nekaj letih samski," je na vprašanje novinarja 24ur, kako bo preživel valentinovo, odgovoril Jan Plestenjak. Da z brhko Laro Bernek nista več par, je prvi poročal naš portal. Po besedah našega vira je bila lepotica tista, ki je prekinila razmerje. 

Na odru nasmejan, na družbenih omrežjih pa Jan že nekaj časa objavlja zamišljene fotografije, tako tudi včeraj, na praznik ljubezni. "Imejte čaroben dan," je zapisal ob posnetku, na katerem je naš priljubljeni pevec, znan po čudovitih ljubezenskih pesmih, videti potrt.

Da sta Jan in Lara par, se je začelo govoriti poleti 2021. Lepotica je našega zvezdnika pospremila na festival Melodije morja in sonca, Jan pa je v oddaji Vikend paket celo objavil, da obstaja "nevarnost", da se bo poročil.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:24 15. Februar 2023.

    Mlada dekleta rabijo nekaj več kot pol popevke na dan!

  • 10:31 15. Februar 2023.

    Saga o Plastičnjakovih babah, 20. sezona, 754. del.

  • 09:49 15. Februar 2023.

    Tip ni več v letih, ko bi za dlje kot kaki dve leti "ujagal" eno 20-30-letnico, poleg tega pa za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.