Magazin > VIP
53922 ogledov

Jan Plestenjak s temi besedami potrdil žalostne govorice

Jan Plestenjak Rok Hribar
Konec je.

V poletnih mesecih leta 2021 se je začelo govoriti, da se Jan Plestenjak videva z brhko lepotico. Večkrat naj bi bil z njo viden med sprehodi, kasneje so ga v fotografski objektiv z njo ujeli tudi na festivalu Melodije morja in sonca. Srce mu je ukradla Lara Bernek.

Naš pevec je bil nad mladenko tako očaran, da je v oddaji Vikend paket Bernardi Žarn povedal, da je "kar nevarno", da se bo poročil. 

A kot je Žurnal24 prvi poročal, je ljubezni konec. To je Jan, ki je soboto zaljubljencem pel v Velenju, sedaj potrdil za 24ur, ko je izjavil, da bo valentinovo preživel sam. "Letos sem pa  – žal – po nekaj letih samski," je dejal.

Komentarjev 13
  • Avatar pantani
    pantani 06:45 15.februar 2023.

    A ga je zapustil?!!!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:35 14.februar 2023.

    Jan je že predolgo samski, da bi imel potrpljenje še doma dlje časa prenašal koga ob sebi, pa če tudi je to kakšna mična gospodična. No razen, če bi jo naselil v stanovanje s posebnim vhodom, tam pa bivala kot ...prikaži več nevidna, ter ga občasno, ko bi se mu zaluštalo malce crkljanja, obiskovala...

  • anica00 17:26 14.februar 2023.

    Za latino loverja in lomilca ženskih src, se spodobi, da je samski. Za kom bi ženske drugače norele, če ne bi bilo Jana?