Sanjska poroka na plaži: Voditeljica RTVS pri 53-ih skočila v zakon

Foto: RTVS
Foto: RTVS
Prve poročne fotografije.
Oglej si celoten članek

Priljubljena voditeljica Katja Tratnik, ki se je lansko leto vrnila na televizijske ekrane in v oddajo Dobro jutro, katere del je bila dolga leta, ima lepe novice. Poročila se je s svojim srčnim izbrancem, s katerim sta v zvezi že več kot pet let. Izpolnila si je željo, ki jo je za zurnal24.si razkrila že lansko leto, in se poročila ob sončnem vzhodu na plaži. 

Usodni da sta z izbrancem dahnila na Cipru, na plaži boginje ljubezni Afrodite. V Oddaji Dobro jutro je pokazala utrinke sanjske poroke, na kateri je bila prisotna tudi njena hčerka. Prav tako kot na njuni zaroki, na grškem otoku Santorini. Katja je v oddaji med drugim spregovorila tudi o poroki in zvezi v zrelih letih, povedala je, da ju s soprogom bolj kot zaljubljenost združuje naklonjenost in to, da pazita drug na drugega. Poleg tega pa se odlično doplnjujeta, saj je sama bolj energična, soprog pa bolj umirjen, kot je še razkrila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:55 15. Marec 2023.

    Ta se pa vsake toliko znova za "vedno" poroči in danes zjutraj me je kar nekam nagnalo,ko sem jo pri …

  • 13:31 15. Marec 2023.

    Pol leta do 100?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.