Magazin > VIP
55660 ogledov

Sanjska poroka na plaži: Voditeljica RTVS pri 53-ih skočila v zakon

Katja Tratnik RTVS
Prve poročne fotografije.

Priljubljena voditeljica Katja Tratnik, ki se je lansko leto vrnila na televizijske ekrane in v oddajo Dobro jutro, katere del je bila dolga leta, ima lepe novice. Poročila se je s svojim srčnim izbrancem, s katerim sta v zvezi že več kot pet let. Izpolnila si je željo, ki jo je za zurnal24.si razkrila že lansko leto, in se poročila ob sončnem vzhodu na plaži. 

Usodni da sta z izbrancem dahnila na Cipru, na plaži boginje ljubezni Afrodite. V Oddaji Dobro jutro je pokazala utrinke sanjske poroke, na kateri je bila prisotna tudi njena hčerka. Prav tako kot na njuni zaroki, na grškem otoku Santorini. Katja je v oddaji med drugim spregovorila tudi o poroki in zvezi v zrelih letih, povedala je, da ju s soprogom bolj kot zaljubljenost združuje naklonjenost in to, da pazita drug na drugega. Poleg tega pa se odlično doplnjujeta, saj je sama bolj energična, soprog pa bolj umirjen, kot je še razkrila. 

Komentarjev 2
  • sam1 17:55 15.marec 2023.

    Ta se pa vsake toliko znova za "vedno" poroči in danes zjutraj me je kar nekam nagnalo,ko sem jo pri jutranjem programu poslušal,kako je bila njena poroka ena in edina in celo zvezde so ji bile naklonjene in blablabla.... sam ...prikaži večm sem se pred več kot štirimi desetletji poročil s svojo izbranko v domači vaški krčmi,brez presežnikov in zvezd,pa moram reči,da mi še danes zakon trdno stoji in sva z mojo ženo vesela,ko gledava svoje otroke in vnuke,kako so in še odraščajo v poštene ljudi.....

  • Fulmmer 13:31 15.marec 2023.

    Pol leta do 100?

Sorodne novice