Magazin > VIP
62050 ogledov

Zaročena pri 50-ih: Naša voditeljica bo imela kar dve poroki!

Katja Tratnik Planet TV
Prelepa ljubezenska zgodba naše priljubljene voditeljice, ki se je ravno vrnila na TV ekrane.

Katja Tratnik, ki se je pred kratkim vrnila na televizijske ekrane in v oddajo Dobro jutro, katere del je bila dolga leta, ima še lepše novice. Čako jo namreč poroka in to njena. Srčni izbranec, s katerim sta srečna že pet let, je konec lanskega leta pred njo namreč pokleknil.

"Z nama je bila moja hčerka, bili smo na Santoriniju, na večerji ob sončnem zahodu in onadva sta seveda vse vedela, jaz pa nič. Kar naenkrat mi reče, naj vstanem, jaz pa nisem vedela, kam se mu mudi, glede na to, da smo ravno povečerjali. Nato je pokleknil in izvlekel prstan, jaz pa sem od presenečenja najprej rekla, ali je nor, nato pa seveda privolila. Celo nosil je majico z napisi: da, ne, mogoče, na kateri sem označila, da. V gostilni je bila čista tišina, in čeprav sem vajena nastopanja, je bil to eden redkih trenutkov, ko sem ostala brez besed," je za zurnal24.si zaupala Tratnikova. 

Voditeljica in njen srčni izbranec se bosta poročila drugo leto, verjetno na pravljični datum 23. 2. 2023, imela pa bosta kar dve poroki. "Eno za naju, verjetno na plaži, ob sončnem vzhodu, saj je meni to najljubši del dneva, pa tudi, če bo to ob 5 zjutraj. Z nama bosta le moja hči in njegov sin. Druga pa bo na matičnem uradu, sledilo ji bo kosilo v intimnem krogu. Ne želim si velike poroke," je povedala Tratnikova, ki s partnerjem sicer že pet let uspešno krmari zvezo na daljavo. Partner ima namreč službo v Nemčiji, Katja pa v Slovenji ostaja zaradi skrbi za ostarelo mamo, ki jo vse bolj potrebuje.

"Ni še čas. Tudi to pride in takrat bova vsekakor zime preživljala v Sloveniji, zime pa v Nemčiji. Nisem si mislila, da sem oseba za takšno razmerje, a ob pravi osebi se vse da. Zelo se imava rada, se spoštujeva in paziva drug na drugega. Vsekakor je razmerje po 50. drugačno. Ko pomislim, zaradi kakšnih stvari sem pred tridesetimi leti skakala v zrak, danes vsekakor ne. Že takoj poveš, kaj je zate sprejemljivo in kaj ne, pa tudi sproti povem, ali me kaj prizadene, včasih nisem. A to so prinesle izkušnje," še dodaja Tratnikova. 

Komentarjev 2
  • Zdravapametnadopustu 10:24 21.junij 2022.

    Kaj pa je kaj z Mirelo? A je še kar zaročena z istim, ali že kaj novega? Moje življenje je kar obstalo, ker že dolgo ni nič o njej.

  • sam1 09:37 21.junij 2022.

    A že spet ???

Sorodne novice