Magazin > VIP
160413 ogledov

O tem videu govori pol Slovenije!

Simona Plut Facebook
Zvezda šova Slovenija ima talent z ganljivim presenečenjem za svojega ženina, ki je postal spletni hit.

Pevka Simona Plut je na svoj poročni dan bodočega moža presenetila z nepozabnim sprehodom do oltarja, o katerem se ženinu še sanjalo ni. Par, ki ima danes dva otroka, se je sicer poročil že leta 2017, a video še vedno navdušuje gledalce po družbenih omrežjih. Simona je bodočemu soprogu v spremstvu zbora takrat zapela slovensko priredbo uspešnice You Raise Me Up Marjana Buniča in orosila oko tako ženinu kot svatom. Video ima na Facebook strani Foto Pavel že več kot 149 tisoč ogledov. 

Sicer pa se talentirane pevke mnogi spomnijo iz šova Slovenija ima talent, ko je z bratom in sestro nastopila v družinski zasedbi The Plut Family, s katero nastopa še danes. Takrat so osvojili celo zlati gumb. "Slovenija ima talent je bila naša odskočna deska. Do takrat smo nastopali le na lokalnih odrih, po šovu pa smo postali prepoznavni širom Slovenije. Tudi med korono smo imeli veliko nastopov," je za zurnal24.si povedala Simona, ki je jazz petje študirala v Avstriji in se z glasbo ukvarja tudi poklicno. 

Komentarjev 5
  • papak 00:15 26.februar 2022.

    Ne želim se ženit ampak če že bi bla bi bla res mala poroka. Madona da bi mel pa tako poroko kaj si ti ja nor.

  • Avatar Linstolenna
    Linstolenna 19:24 25.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • MK 11:28 25.februar 2022.

    res je. danes nismo šli v službo, ker vsi govorimo o tem. nismo mogli vozit avta, ker se ljudje ustavljajo na cesti in govorijo o tem videu. IN O TEM KAKŠNI TOTALNI BEDAKI SO UREDNIKI NA ŽURNAL 24. bullšit

Sorodne novice