Magazin > Film & Glasba & TV
18193 ogledov

Dobili smo novo zmagovalko šova Slovenija ima talent!

Slovenija ima talent
1/9
POP TV
Gledalci so odločili ...

Zmagovalka osme sezone šova Slovenija ima talent je 15-letna gimnastičarka Tajda Korče!  V superfinale se je uvrstila še akrobatka Tamia Šeme. Tajda je poleg naslova dobila tudi 50 tisoč evrov, za katere še ne ve, kako jih bo porabila, kot je presenečena povedala ob zmagi.  

Tajda Korče, slovenija ima talent | Avtor: POP TV/Damjan Žibert POP TV/Damjan Žibert

V velikem finalu osme sezone se je sicer pomerilo devet finalistov - pevka Ana Grdadolnik, plesalki Suzana in Julija, pevec Marko Stanković, Tajda Korče, pevka Tina Pezdirec, Maša Ferme, ki navdušuje s točkami s hulahup obroči, pevsko-instrumentalni duo De Liri, Tamia Šeme in pevec Martin Arbi.

Finala se ni udeležil deseti finalist, pevec Dino Petrić, saj je zbolel za koronavirusom. Če bi nastopil, bi izbral skladbo, ki ji lahko prisluhnete TUKAJ

Ana Klašnja ganjena do solz

Žiranti so bili s pohvalami v finalu še posebno radodarni. Suzana in Julija sta Ano Klašnja ganili celo do solz, Marjetka Vovk pa ju je opisala kot magični, čeprav sta nanjo še večji vtis naredili Zala in Julija, duo De Lirij:  ''Nekaj takšnega jaz še v Sloveniji nisem videla.'' Lado Bizovičar  jima je polaskal, da Vlado Kreslin še ni nikoli zvenel tako seksi, medtem ko je Mašo Ferme in njen nastop z obroči ocenil za vizualno poslastico. 

Žirija bi akrobatske sposobnosti Tajde Korče poslala v cirkus, za pevca Marka Stankovića pa je Branko Čakarmiš dejal, da so mu vrata glasbenih nebes že skoraj odprta, medtem ko je Ana dodala, da se tak človek rodi le enkrat na milijon. Akrobatka Tamia Šeme je nastopila kot zadnja in požela krike navdušenja. Ana je povedala, da si ne bi mogla želeti boljše zadnje točke. 

Gledalcem je med glasovanjem zapel Jan Plestenjak in povedal, da je hvaležen, da šov podpira mlade talente, vse finaliste pa je povabil, da nastopijo na njegovem koncertu. 

Fotografije nastopov najdete v galeriji. 

Komentarjev 4
  • David_Cobb 14:13 20.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • bogdan76 08:21 20.december 2021.

    Bravo za zmago samo kaj Slovenija največje talente v Golobu,Veselu in Galetu in rdečim je vse jasno hahahaha.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 07:06 20.december 2021.

    Beda od bede tale izbor, največja napaka so pa žirantje, ki razen leporečenja ne prepoznajo dreka od zlata!

Sorodne novice