Magazin > VIP
22509 ogledov

Video: Sedaj slovensko govorijo tudi hollywoodski zvezdniki

Mel B, Simon Cowell
Idejni oče America’s Got Talent Simon Cowell se je potrudil in slovenske talente delno nagovoril v slovenščini.

Ameriški žirant enega največjih televizijskih šovov America’s Got Talent Simon Cowell se je javil iz Amerike. Slovenske talente je pozval, da na velikem odru Slovenija ima talent pokažejo svoje najboljše atribute. Simon se je celo tako potrudil, da je po slovensko pozval: "Prijavi se!" 

Trenutno sicer potekajo zadnji dnevi za prijavo, saj s 15. avgustom zapirajo prijavnico za osmo sezono šova Slovenija ima talent. Šov bo letos vodil nov voditeljski par, Peter Poles in Sašo Stare. Oba sta v preteklosti SIT že vodila, le ne skupaj.  Žirantov POP TV ni spreminjal. Nastopajoče bodo tako tudi letos komentirali Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar.

Komentarjev 2
  • Virginia_Midkiff 15:38 12.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Ender3 13:12 12.avgust 2021.

    Bedno početje POPtv, ponavljajo nezanimive šove, zmanjkuje pa talentov, ki bi se pustili ocenjevat s prepotentnimi žiranti. Fuj, za njihovo gledanost in komercialo.

Sorodne novice