Magazin > VIP
24287 ogledov

Naša zmagovalka Talentov leto in pol živela v grozi

slovenija ima talent Saša Despot
Mama Tjaše Dobravec, letošnje zmagovalke šova Slovenija ima talent, razkrila, da je bila Tjašina rešiteljica iz teme Vlasta Nussdorfer.

Si predstavljate, da vaš otrok leto in pol živi kot v nočni mori, vi pa za to sploh ne veste? To se je zgodilo Zdenki Dobravec, mami letošnje zmagovalke Talentov. Za Žurnal24 je razkrila, da je bila Tjaša kar leto in pol žrtev zlorab, za katere ona ni vedela.

»Eno leto in pol za to sploh vedela nisem, lahko pa povem, da nam nobena stvar ni pomagala, le društvo Beli obroč in Vlasta Nussdorfer. Šele, ko je ona sprožila postopek, so se stvari začele odvijati in smo se začeli počutiti bolj varne,« je Zdenka zaupala o tragediji svoje hčerke, ki pa so ji sledile še druge: »Nasilje v otroštvu in padec v fitnesu, po katerem ni mogla hoditi, vse to je sprožilo anoreksijo in bulimijo. A to je tisto, kar je Tjaši dalo moč, da dela take neverjetne stvari.«

Nad Tjašino zmago pa je bila presenečena celo ona. »Nikakor nismo pričakovali, smo pa sanjali. Niti za trenutek nisem bila skeptična glede njenega plesa ob drogu, saj svojemu otroku zaupam, poskusila pa sem tudi sama, zato vem, da to nima nobene veze z erotiko,« je še dodala Zdenka. 
 

Komentarjev 5
  • Tomaz_321 15:19 29.december 2018.

    Aha. Je pomagalo, so odstranili! Hvala, moderator! :)

  • Tomaz_321 11:42 29.december 2018.

    Admin ali lahko izbrišeš te spame od ne vem kakih zaslužkov na uro???? Pa če je virus ta spodnji podatek, da se takim onemogoči vstop na te forume? Pa kakor vidim, je to googletranslate! SRAMOTA!!!

Sorodne novice