Magazin > VIP
3164 ogledov

Kim Kardashian: Po dveh letih nosila ukraden zaročni prstan

Kim Kardashian Instagram
Ni ga pokazala, odkar so ji pred dvema letoma ukradli.

Kim Kardashian je pred dvema letoma v Parizu doživela travmatično izkušnjo, ki je zelo zaznamovala njeno življenje. Po tem, ko se je udeležila tedna mode, sta neznanca vlomila v njeno hotelsko sob, jo zvezala, grozila s pištolo in ji odtujila več milijonov vreden nakit, med katerim je bil tudi njen zaročni prstan. Diamantni prstan, vreden 4 milijone dolarjev, ji je soprog Kanye West podaril med dogodkom, ki je bil zanjo presenečenje in za katerega je najel cel stadion in orkester. 

Kim Kardashian Magazin Kim iz sebe: Niti prevara je ni tako zabolela kot to

Roparje so kasneje ujeli, Kim pa je nakit dobila nazaj, tudi slavni zaročni prstan, ki ga je na letošnji družinski božični fotografiji prvič pokazala javnosti.

kim kardashian Kim Kardashian Magazin Bivši Kim Kardashian razkriva bizarne podrobnosti iz njune spalnice

Zvezdnica je že v preteklosti povedala, da jo je ta travmatična izkušnja zelo spremenila in da ji ni več pomembna materija, temveč le njena družina. Pregrešno dragega nakita skoraj ne nosi več, niti ga doma ne shranjuje, njena nova hiša pa ima 24 urno varovanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice