Magazin > VIP
11681 ogledov

Slovenija ima talent: Tajda Korče razkrila, kako naprej

Tajda Korče POP TV
Po velikem uspehu, ostaja skromna srednješolka z velikimi načrti …

Tajda Korče, 15-letnica, ki je s svojim neverjetnim talentom prepričala Slovenijo in zmagala v šovu Slovenija ima talent, pravi, da se po zmagi ne počuti nič drugače, temveč kot običajna dijakinja Srednje kozmetične šole v Celju. 

Pravi, da so na šoli lepo sprejeli njeno zmago: "Večinoma so ponosni." In kako ne bi bili, saj je Tajda povsem sama svojo gibčnost izurila do potankosti. "Nekaj časa sem trenirala hip hop, a sem znala narediti le špago. Nato sem s pomočjo Youtuba trenirala več ur dnevno, danes pa treniram le še vsak drugi dan po 20 minut," pravi samoukinja, ki si svoje znanje želi sedaj na Youtubu deliti tudi z drugimi in jim pomagati. Druga zgodba pa je nagrada, 50 tisoč evrov, za katere še nima načrta, kako jih bo porabila. 

Za skromno najstnico pa je veliko življenjskih izzivov. Po smrti očeta, pri šestih letih, mama ni mogla več skrbeti za številno družino, zato je Tajdo oddala v rejništvo, ker biva tudi njena sestra. Videti  je, da se z rejnico odlično razume, saj jo je tudi spremljala na nastopih v šovu. 

Komentarjev 1
  • Julie_Sibley 12:47 24.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice