Magazin > VIP
15623 ogledov

Naš pevec po 14. letih zveze končno padel na kolena

Miran Rudan mediaspeed

Miran Rudan se je odločil za nepričakovano romantično gesto in po 14-ih letih zveze za roko prosil svojo izbranko Anito. "Ko greš na sprehod in se po poti ustaviš in vstopiš v cerkev, da si ogledaš posebne orgle ... Vmes pa čisto slučajno pristaneš na kolenih, tudi tisti iz freske pri zadnji večerji so se obračali in opazovali dogajanje. Rudan priimek sicer že ima, kljub temu da poroke še ni bilo ... Čeprav marsikje piše, da je že moja žena in čeprav ji tako pravim tudi sam ... Mislim pa, da je prišel pravi čas," je Miran zapisal na svoji Facebook strani. 

Kot je za zurnal24.si zaupala Miranova zaročenka Anita, s katero sta par že od leta 2008, se je veseli dogodek zgodil povsem spontano, v družbi otrok in prijateljev, med sprehodom po Dornbergu. "Poroka je pika na i, ni pa to pomembno za zvezo. Pomembno je, da se par razume. Priznam pa, da sem si vedno želela lepe fotografije in dober žur. Poroke še ne načrtujeva, zagotovo pa bo bolj intimna, preprosta in v krogu najbližjih," je povedala Anita. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice