Magazin > Film & Glasba & TV
4761 ogledov

Miran Rudan zapustil Pop Design

miran rudan
Po velikem uspehu pesmi Medena je skupina Pop Design ostala brez glavnega pevca Mirana Rudana, ki je pred leti s svojim prihodom poskrbel za ponovni vrhunec prepoznavnosti in popularnosti skupine.

Skupna pot članov skupine Pop Design se s tem zaključuje. Miran Rudan je sprejel odločitev, da je napočil čas, da se osredotoči na ustvarjalno delo, ki ga je začrtal v zadnjih trinajstih letih in ga nadaljuje s skupino Miran Rudan band ter z Legendami.
 
Z Rudanom gresta tudi basist Tomaž Zajšek in klaviaturist Tomaž Pavlin. Skupaj z odličnim kitaristom Majem Vlašičem in bobnarjem Miho Recljem bosta del nove skupine, ki bo nadaljevala začrtano glasbeno pot. Vse uspešnice, ki zaznamujejo Rudanovo glasbeno kariero in jih je občinstvo v vseh teh letih na koncertih vzelo za svoje in so zaradi tega že malodane ponarodele, bodo zaradi nove mladostne energije zagotovo zvenele še boljše in še bolj sveže, napovedujejo. Nova ekipa pa tudi že pripravlja nove pesmi.

Prvi, ki je čestital Rudanu na novi in obenem stari poti, je njegov glasbeni prijatelj iz Legend, Vili Resnik. Tudi Vili Resnik je konec devetdesetih let sprejel podobno odločitev, zato ve, kako težko in odgovorno jo je sprejeti. 

Vili Resnik je tudi zavrnil vse govorice o sodelovanju s preostalimi člani skupine Pop Design. "Ne bom nastopal in ne bom sodeloval s preostalimi člani razpadle skupine Pop Design. Osredotočen sem na lastno kariero in na sodelovanje z Legendami. Če kdo trdi drugače, zlorablja moje ime. Vse svoje oboževalce v tem poletju iskreno vabim na svoje samostojne koncerte, kjer bomo skupaj zapeli in vsaj za trenutek pozabili na težke in zapletene čase, v katerih se nahajamo."
 

Komentarjev 5
  • Ana_Jenkins 13:59 19.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Alojz Kokot 09:33 19.julij 2021.

    Na sodišču v Ljubljani se jutri nadaljuje sodna obravnava zoper Mirana Rudana, ki je obtožen kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. Pevec naj bi leta 1999 zakrivil nesrečo, v kateri je bila hudo ranjena kolesarka, ki je pozneje umrla. ...prikaži več Rudan se je 27. oktobra 1999 s prijatelji pripeljal v Ljubljano, nato je avto parkiral na Tavčarjevi ulici. Ko je odprl vrata, da bi izstopil, naj bi zadel kolesarko, ki je pripeljala mimo. Ta je padla in obležala v nezavesti, po petih mese

  • Alojz Kokot 09:08 19.julij 2021.

    Miran Rudan obtožen malomarnosti