Popotnik
2343 ogledov

Med najbolj fotogeničnimi poročnimi destinaciji se je znašel tudi ta slovenski biser

Poroka organizacijaporok.com
Platforma comparethemarket.com je razkrila 10 najbolj priljubljenih evropskih poročnih prizorišč na Instagramu, ki zagotavljajo nepozabne poročne fotografije. Uganete, kdo se nahaja visoko na drugem mestu?

Marsikatero dekle že od otroških let sanja o popolni poročni obleki, prekrasnem dišečem šopku in čarobnem poročnem slavju. Predstavljamo seznam 10 najbolj priljubljenih evropskih poročnih prizorišč, vsaj če gre soditi po številkah objav na družbenem omrežju Instagram.

Špičnik Srce Maribor Vinograd Top deset Popotnik Dih jemajoče poti med vinogradi

The Ritz Paris, Pariz

Na vrhu seznama se nahaja pariški Ritz hotel, ki ima na Instagramu kar 77.220 poročnih objav, najdete pa jih pod ključnikom #ritzparis. Hotel ponuja osem luksuznih sob za sprejeme, kar pa ni edini dejavnik, ki hotel uvršča med ikonična poročna prizorišča. Pari se lahko prepustijo romantiki na Grand Jardin vrtu ali pa si kot ozadje omislijo prekrasno panoramo najbolj romantičnega mesta na svetu.

Blejski grad, Bled

Na drugem mestu je s 46.986 objavami Blejski grad, ki ga najdete pod ključnikom #bledcastle. Grad ne potrebuje posebne predstavitve, saj je zaradi lege na mogočni vzpetini nad jezerom ena izmed najbolj priljubljenih turističnih točk Slovenije. Poročne fotografije z blejskim otočkom v ozadju bodo zagotovo budile prekrasne spomine še desetletja po poroki.

Shangri-La Hotel Paris, Pariz

Treji na seznamu je z 24.184 objavami še en pariški hotel – Shangri-La Hotel Paris. Nekdanja rezidenca Rolanda Bonaparteja je tudi dandanes kot nalašč za najbolj razkošna poročna slavja.

Hotel du Cap-Eden-Roc, Francoska riviera

Prelestni luksuzni hotel na francoski rivieri je bil sprva zasnovan kot privatna graščina, le nekaj let po gradnji pa se je prelevil v hotel. V svoji dolgoletni zgodovini je gostil številna slavna imena, danes pa se z 19.859 objavami nahaja na četrtem mestu seznama najbolj Instagramerskih poročnih prizorišč.

Ice Hotel, Lapland

Švedski hotel, ki je pravcato ledeno kraljestvo, za razliko od ostalih luksuznih destinacij ponuja neobičajna in nepozabna slavja v objemu ledu. S kar 18.212 poročnimi objavami na Instagramu pa se hotel v švedskem Laplandu uvršča na peto mesto lestvice.

Hotel Danieli, Benetke

Na šestem mestu je razkošen beneški hotel, ki nudi prvovrstno zmes zgodovine in blišča. S prekrasnimi fotografijami poročnih parov, katerih kulisa so prizori Benetk, je ovekovečenih 17.771 poročnih objav na Instagramu.

Villa Sola Cabiati, Grand Hotel, Tremezzo

Prekrasna vila v neposredni bližini magičnega jezera Como slovi kot aristokratska rezidenca, ki je dostopna le peščici. Veličastna vila iz 16. stoletja se nahaja na sedmem mestu seznama s 16.213 poročnimi objavami.

Conservatorium, Amsterdam

V nizozemski prestolnici najdete zanimiv hotel, ki privlači številne mladoporočence. Amsterdamski hotel je sicer na osmem mestu seznama s 15.338 poročnimi objavami.

Villa Tre Ville, Amalfi

Slikovita obala Amalfi skriva vrsto dih jemajočih kotičkov, prekrasna Villa Tre Ville je brez dvoma eden takšnih. Pohvali se lahko z dih jemajočimi razgledi na morje, ki postane kulisa poročnemu slavju. Vila ima na Instagramu 13.947 poročnih objav.

The Dolder Grand

Na desetem mestu seznama je švicarski The Dolder Grand z 12.922 poročnimi objavami. Petzvezdični hotel nedaleč od Zuricha je umeščen v veličastni palači, ki postane pravljična kulisa poročnim fotografijam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BABBY SONG (@babbysong)

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice