Uporabno
3518 ogledov

Malalan odpira novo poslovalnico in podarja 10 zlatih obeskov

Malalan Malalan
Nova poslovalnica Malalan Nazorjeva bo ponujala nakit znamk Marco Bicego, DoDo, Pesavento in draguljarske izdelke lastne proizvodnje.
Malalan | Avtor: Malalan Malalan

Med izdelki lastne proizvodnje so poročni prstani, zaročni prstani in nakit z diamanti. Malalan Nazorjeva se od Draguljarne Malalan na Mestnem trgu 21 razlikuje po tem, da nakit iz zlata za vse priložnosti ponujajo že od 100 evrov naprej. Raznoliko ponudbo sestavljajo kosi, izdelani v Sloveniji in Italiji, primerni pa so za vsako priložnost.

Vaši gospodje lahko ob nasvetih strokovnjakov izberejo zaročni prstan, o katerem sanjate že nekaj časa, ali najdejo pozornost za obeleženje obletnice, na katero so morda lani pozabili. Svojim otrokom lahko v ponudbi poslovalnice Malalan Nazorjeva poiščete darilo za uspešno opravljeno diplomo ali maturo, v paru z najljubšimi lahko izbirajte v bogati ponudbi poročnih prstanov, ne manjka pa niti ponudbe daril za krst, obhajilo ali birmo.

Malalan | Avtor: Malalan Malalan

Nagradna igra pred otvoritvijo

Novo lokacijo v samem centru Ljubljane bo draguljarska hiša Malalan obeležila v sodelovanju z italijansko znamko nakita DoDo – naročnikom na mesečni novičnik bodo podarili 10 zlatih obeskov z začetnico imena srečnih izžrebancev in izžrebank. Žrebanju se pridružite tako, da izpolnite prijavnico na mesečni novičnik Malalan. Med vsemi naročniki bodo 26. 5. 2022 izžrebali 10 srečnežev, ki bodo na otvoritvi poslovalnice Malalan Nazorjeva prejeli zlat obesek z začetnico svojega imena.

Žrebanju se lahko pridružite tukaj:

Malalan Nazorjeva vrata odpira 31. 5. 2022, poslovalnico pa najdete v centru Ljubljane – poleg ene od najboljših restavracij v Sloveniji in enega od najbolj znanih secesijskih hotelov v širši okolici. Ponudba nove poslovalnice draguljarske hiše Malalan zajema predvsem izdelke z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Malalan | Avtor: Malalan Malalan

Malalan | Avtor: Malalan Malalan

Nakit s podpisom Malalan

V zlatarskih delavnicah na Mestnem trgu 21 v Ljubljani pod oblikovalsko taktirko Tjaše Malalan izdelujejo nakit, ki ga zaznamujejo edinstvene oblike, predvsem pa izredno udobje ob nošenju. Nakit znamke Malalan je izdelan iz 18-karatnega zlata, krasijo pa ga dragi kamni najvišje kakovosti.

Najbolj igriva, predvsem pa cenovno dostopna kolekcija nakita Malalan se imenuje Spomini, njena značilnost pa so prstani, ki so izdelani z namenom zlaganja. Na enem prstu lahko nosite več prstanov z različnimi vzorci, kombinacije pa po želji prilagajate glede na priložnost ali trenutno počutje. Cene prstanov Spomini, ki so v celoti izdelani iz zlata, se začnejo pri 250 evrih.

Malalan | Avtor: Malalan Malalan

Diamanti po dostopnih cenah

Ponudba znamke Malalan v regiji slovi predvsem po diamantih. Nakit z diamanti ima prav poseben čar – najtrši naravni kristali simbolizirajo večnost, s svojim leskom pa pritegnejo marsikateri pogled. Običajno so vdelani v nakit iz rožnatega, rumenega ali belega zlata, kot darilo pa so zanimivi tudi samostojno: kot investicija ali čudovita osnova za izdelavo nakita po naročilu.

Verjemite, diamanti niso namenjeni zgolj najbolj premožnim. Dosegljivi so tudi povsem navadnim smrtnikom. Za investicijski diamant teže 0,1 karata boste odšteli približno 300 evrov, medtem ko se cene prstanov z diamanti začnejo pri približno 500 evrih. V Draguljarni Malalan verjamejo, da je darilo z diamantom idealen simbol za obljubo večne ljubezni, zahvalo za dolgoletno poslovno sodelovanje in kot začetek ali pa nadgradnja tradicije družinskega nakita.

Malalan | Avtor: Malalan Malalan

Igrivi obeski za vsako priložnost

Malalan Nazorjeva ponuja nakit DoDo, ki je znana po igrivih obeskih za ogrlice ali zapestnice. Izdelani so iz odgovorno pridobljenih surovin, predvsem srebra in zlata, motivi pa segajo vse od črk, živali in nebesnih znamenj do simbolov ljubezni in še in še. Znamka DoDo je že od samih začetkov tesno povezana z okoljevarstvom: med drugim podpirajo projekt Tenaka, ki je v zadnjih letih poskrbel za oživitev več kot 1000 kvadratnih metrov koralnih grebenov v Maleziji.

Malalan | Avtor: Malalan Malalan