Šport
5778 ogledov

Med ruskim obstreljevanjem župan Kijeva počne tole

Vladimir Kličko Epa
Prizori s frontne črte v Ukrajini, ki otoplijo srce.

V napetih in nestanovitnih časih, ko Ukrajino vsakodnevno obstreljujejo ruske vojaške enote, sta si večno zvestobo kar na eni izmed kontrolnih točk v Kijevu obljubila člana ukrajinskih oboroženih sil.

Skromni poročni slovesnosti je prisostvoval tudi nekdanji boksarski svetovni prvak, danes župan Kijeva, Vitalij Kličko, ki je nevesti izročil šopek rož in srečnemu paru zaželel vso srečo na njuni skupni poti.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Danes sem sem prišel pozdravit vojaka enega izmed bataljonov obrambnih enot naše prestolnice, Lesijo in Valerija. Že dlje časa sta živela v zunajzakonski skupnosti, zdaj pa sta se odločila poročiti," je na družbenih omrežjih zapisal župan Kijeva in rojakom poslal še eno pomembno sporočilo: "Življenje gre naprej! Zaščitili bomo Kijev, Kijevčane in našo državo."

Dva dni kasneje je nekdanji boksarski šampion poskrbel za še eno lepo gesto, ko je vsem pripadnicam ukrajinske vojske osebno čestital ob mednarodnemu dnevu žensk. "Vesel praznik želim našim najboljšim, najlepšim in najbolj zanesljivim. Vsem, ki danes branijo Ukrajino, ter vsem ostalim, ki objemajo in skrbijo za naše otroke," je posnetku pripisal legendarni Kličko.

 | Avtor: Epa Epa

Vitalij Kličko | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 9
  • Dusan12 16:10 11.marec 2022.

    Zelenski, naj pade, samo ne na Rusijo, tudi Hrvaška jo zasluži, med drugimi, ….

  • Angie_Smith 11:47 10.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Pišmevuh 11:37 09.marec 2022.

    Putin jim bo dal 48 ur, da spraznijo Kijev, potem ga bo zravnal z zemljo.

Sorodne novice