Magazin > VIP
7879 ogledov

Artur Štern: "Datum poroke že imam, kdo bo nevesta, še ne povem"

Artur Štern Facebook
Pravi, da je po skoraj 12-ih letih skrajni čas za novo poroko.

Artur Štern je napovedal datum nove poroke, ki se bo zgodila 22. april ali 22. julija letos. "Ohcet bo, ni nujno da moja, verjetno pa bo moja, saj je že čas za kakšno tako stvar, ker se že skoraj 12 let nisem poročil," je za zurnal24.si povedal Štern, ki je glede neveste zelo skrivnosten. Poletna poroka pa bo sovpadala še z enim njegovim velikim dogodkom, takrat bo njegova Atojada namreč imela že 40 tisoč kitic in preko 20 tisoč verzov ter bo presegla uradno najdaljši svetovni ep, Mahabharato. 

Artur se je sicer že petkrat poročil, med drugim tudi z našo nekdanjo porno zvezdnico La Toyo, a še nikoli uradno. Pravi, da mu to bolj ustreza, saj se mu ni treba ukvarjati z ločitvami in je tako z vsemi svojimi ženami še vedno poročen. Več kot sama poroka, pa mu pomeni zabava, ki sledi. 

Komentarjev 5
  • Avatar Lan Vovk
    lan3 20:53 17.februar 2023.

    Vsak zase ve. Vsi bi morali samo uživati v svojem življenju. Nekateri pač uživajo,da objavijo, v čem uživajo. Nobene škode! Vsem želim veliko uživanja življenja... ;) ***

  • Avatar Lan Vovk
    lan3 20:45 17.februar 2023.

    Bravo Lu.ckyss

  • malarin 09:22 17.februar 2023.

    Dunajski operni ples se zgodil včeraj na danes, zurnal 24, kje ste ? ? ? POKAŽITE MALO ENERGIJE ? ? ? Ne pa da prazno slamo mlatite . . .

Sorodne novice