Magazin > VIP
7122 ogledov

Ana Roš gostom "naročila", kaj si želi za poročno darilo

Ana Roš Instagram
Ljubezensko pravljico bosta proslavila tudi s plemenitim dejanjem.

Bodoča ženin in nevesta, ki bosta po treh mesecih poznanstva usodni da dahnila na silvestrovo, Ana Roš in Urban Stojan, sta bila sinoči gostja v oddaji 24 ur. Povedala sta, kako bo potekal veseli dan, ki bo hkrati tudi Anin 50. rojstni dan. Za hrano bo skrbela njena Hiša Franko, igral jima bo ulični glasbenik Martin, ob zvokih katerega sta zaplesala prvi večer, ko sta se spoznala, in pa legendarni Vlado Kreslin.

S prav posebno gesto pa se bosta na veseli dan spomnila tudi najranljivejših. Poročnih daril si namreč ne želita, pač pa bodo gosti svoj prispevek lahko nakazali v dobrodelni sklad, ki sta ga ustanovila pod okriljem Karitasa, z njim pa bodo upravljali njuni otroci, ki se bodo tudi odločili, katerim najbolj ranljivim skupinam bodo z izkupičkom pomagali. Roševa je med drugim povedala, da upa, da bo to začetek njihove življenjske dobrodelne poti. Tudi sama je v preteklosti pomagala, med drugim afganistanskim beguncem, njen dragi pa je med korono pomoč nudil kar dvanajstim družinam. 

Povedala sta še, da se res poznata šele dobra dva meseca, a da sta takoj začutila, da je energija med njima tista prava, poleg malenkosti, ki jih oba počneta na enak način. Ana je razkrila, da oba kruha ne režeta, trgata ga in jesta s sirom ter majonezo, da rada ležita na tleh in da ne uporabljata glavnika, pač pa si lase uredita s prsti. Povedala sta tudi, da se še nista skregala, a da Anina hčerka meni, da se ne moreta poročiti, če se vsaj enkrat prej ne skregata, je še v smehu povedala naša najbolj znana chefinja. 

Komentarjev 2
  • Luksi 15:53 02.januar 2023.

    Tajkun, ki svoje delavce drži na minimalcih, medtem, ko jedi izpod 100eur pri njih ne najdeš naj ne nabija o dobrodelnosti.

  • Avatar Leon
    Leon 13:17 22.december 2022.

    S prav posebno gesto pa se bosta na veseli dan spomnila tudi najranljivejših. Poročnih daril si namreč ne želita, pač pa bodo gosti svoj prispevek lahko nakazali v dobrodelni sklad, ki sta ga ustanovila pod okriljem Karitasa.....? KARITAS je RKC ...prikaži več ,ki nikomur ničesar NE PODARI .

Sorodne novice