Magazin > Bizarno
14058 ogledov

Neverjetno, kaj si je drznil, čudno, da nevestin oče ni posegel

Poroka Prtscr
Nekateri menijo, da je bil ženin preveč agresiven.

Na TikToku se je pojavil posnetek, ki je nepričakovano postal pravi hit. V videoposnetku ženin stopi do poročne torte, z golimi rokami vzame kos torte in odide do neveste, ki se skuša sprva umakniti in steče v kot sobe. Do nje pride ženin, jo stisne v kot, medtem ko nevesta dvigne roke in prosi, da naj tega ne stori. A ženin nevesto med prerivanjem podre na tla in ji razmaže kos torte po obrazu. Kasneje ji sicer pomaga vstati, a za marsikoga je bilo njegovo dejanje preveč agresivno in kmalu so ga začeli obsojati.

Nevesta, ki je posnetek objavila, je kasneje pojasnila, da je bilo vse mišljeno zgolj v hecu. Kasneje se je odločila, da bo izklopila komentiranje videoposnetka, vendar je posnetek že delila druga uporabnica in pripisala, da je nad ženinovim vedenjem šokirana. Pod posnetkom so se zvrstili številni komentarji, ki so ženinovo dejanje obsodili.

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.