Magazin > VIP
40672 ogledov

Natalija Gros o ljubezni : "Zdaj je še lepše!"

Natalija Gros Urška Boljakovac
V določenih primerih se tudi iz resničnostnih šovov razvije kaj prijetnega. V njunem primeru je že bilo tako.

Nekdanja športna plezalka Natalija Gros in igralec Rok Kunaver sta se po tem, ko sta se spoznala v oddaji Zvezde plešejo, 12. marca letos tudi poročila. Usodni "da" sta dahnila v romantičnem dvorcu Zemono, kjer ju je na njuno skupno življenjsko pot pospremilo približno 90 svatov. In kako se počutita mladoporočenca po osmih mesecih zakona? "Lahko rečem, da je še lepše kot prej, še bolj povezano, bolj sigurno. Tudi Ela, ki bo kmalu dopolnila 8 let, je Roka lepo sprejela za svojega starša, očeta in lahko rečem, da se vsi skupaj resnično dobro razumemo in je zato tudi počutje odlično." A prav tako kot pri vsaki zvezi je tudi pri Nataliji in Roku nekaj, v čemer sta si vendarle različna. "Z Rokom sva si najbolj različna predvsem pri tem, da Rok dela večino stvari v zadnjem trenutku. Sicer se v mislih prej pripravi, a naredi v zadnjem trenutku. Sama se raje prej pripravim, da ni vse v zadnjem hipu. Lahko bi rekli, da sem bolj redoljubna. Izhajava iz različnih svetov, jaz sem športnica, on igralec in že zaradi tega se stvari lotevava na drugačen način. Morda sva dober par tudi zaradi tega, ker se medsebojno dopolnjujeva in opominjava," nam razkrije Natalija.

Natalija trenutno ponovno dela na filmskem področju. Pred leti je namreč bila po smrti partnerja Jureta Breceljnika po sili razmer nekako prisiljena, da je z njegovo filmsko ekipo poprijela za njegove nedokončane filmske projekte ter jih dokončala, nato pa se je s tega področja umaknila ter zaposlitev poiskala drugje. "Pred dobrim letom smo ponovno vzpostavili sodelovanje, a z razliko od tedaj sedaj nisem v neodvisni produkciji," nam še pojasni Natalija.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.