Magazin > VIP
58441 ogledov

Vedeževalec Blaž se bo poročil

Vedeževalec Blaž Osebni arhiv
Poroka naj bi bila na Bledu.

Izvedeli smo, da bo kmalu izrekel svoj usodni "da" najbolj znani slovenski vedeževalec, Blaž.

Ko smo ga poklicali, je bil zelo skrivnosten in nam ni želel razkriti, katera je njegova izbranka. Namignil je, da je bil pred kratkim pri vedeževalki Vlasti Kraker v Šempetru v Savinjski dolini. Napovedala mu je, da vidi poroko ter da se bo zgodila v kratkem. Poleg tega mu je napovedala srečno prihodnost, kar niti ni čudno, glede na to, da naj bi se poročil. In kako to, da se je Blaž odločil obiskati vedeževalko, glede na to, da je sam vedeževalec? "Ker sam sebi ne morem vedeževati. Vlasti Kraker verjamem, saj so se njena videnja v preteklosti že izkazala za točna."

Ali je morda izbranka, ki jo bo Blaž popeljal pred oltar, simpatična plavolaska, s katero se velikokrat pokaže na socialnih omrežjih? Izvedeli smo namreč, da je to znana mariborska tiktokerica in influencerka Barbara Drevenšek. Poleg tega smo opazili, da je bila Barbara prisotna tudi v njegovem zadnjem videospotu Makina. Ko smo Blaža povprašali, ali je njegova izbranka Barbara, se je zgolj nasmehnil in povedal: "Ko bo pravi čas, vam bom že povedal kaj več. Trenutno želim malo zasebnosti. Edino, kar vam lahko izdam, je to, da se bom poročil na Bledu. Priprave so že v polnem teku, moram priznati, da sem že malo vzhičen, ker si želim, da bi bilo vse, tako kot je treba."

Uspelo nam je izbrskati fotografijo Blaža in Barbare, ko sta pred kratkim počitnikovala v najbolj luksuznem hotelu na Balkanu. Blaž je namreč dejaven tudi v Srbiji, na Hrvaškem in na Slovaškem.

 

Komentarjev 22
  • maja872 20:17 20.oktober 2023.

    Čestitke, želimo vama vse dobro. 🫶🏻🍀

  • Boschtjan Zupanchich 23:27 15.marec 2023.

    Tega bedaka je že Pred tem sam Satan držal za ramo z kremplji , ..... podobno kot na sliki zgoraj .... samo se ta revež tega žal ni uspel zavedati, ....

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:03 15.marec 2023.

    Meni pa on bolj gejčina izgleda.