Magazin > Bizarno
75901 ogledov

Nevesta taščo in ženina na poroki zalotila v neprijetni situaciji

Mama in sin Profimedia
Prizora, ki ga je videla, zagotovo nikoli ne bo pozabila.

V zadnji epizodi podcasta Unfiltered Bride je voditeljica Georgie Mitchell, ki je profesionalna načrtovalka porok v Združenem kraljestvu, povedala, da ji je poročna vizažistka zaupala, da je ena od njenih nevest skoraj odpovedala poroko, potem ko je odkrila, da njenega ženina še vedno doji njegova mati.

Vizažistka je ravno naličila nevestin obraz, ko ji je bodoča nevesta dejala, da mora na stranišče. Na poti v toaletne prostore je videla prizor, ki si ga niti v sanjah ne bi predstavljala. Njenega ženina je dojila mama. Navkljub očitnemu šoku naj bi se kasneje vendarle poročila.

Mnogi poslušalci podkasta so bili zgroženi. Kmalu so se pod objavo zvrstili številni komentarji. "To je ' maminega sinka ' dvignilo na povsem novo raven", "Tudi najmočnejši človek zdaj ne bi mogel dvigniti moje čeljusti", "O moj bog, nisem vedel, kaj naj pričakujem, a to ni bila niti bežna misel" in "Mislil sem, da ni nič hujšega od tega, da on vara ... Da, to je še huje. Tako prekleto hitro bi bila pobegla nevesta", se glasi le nekaj zapisov pod objavo.

Komentarjev 2
  • Skias 10:38 27.februar 2023.

    Pa kaj res nimate nič kaj bolj pametnega za pisat in morete dokazovati znova in znova, da ste tretje razredni novinarji in po vrh şe rumeni tisk! Pa ni šanse, da bo ta zakon preživel saj se ji je to ...prikaži več vtisnilo globoko v spomin. Ne hvala bi takoj končala!

  • Avatar jate
    jate 04:33 27.februar 2023.

    skrajno bolano