Sanjski moški: Gregor pustil službo, odpravlja se v ZDA!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zamenjal bo kariero …
Oglej si celoten članek

Sanjski moški Gregor Čeglaj pravi, da si v zadnjih desetih letih ni privoščil 14-dnevnega morskega oddiha, zato se je odločil za spremembo življenjskega stila. "Lahko potrdim, da sem pustil službo v Leku, tam sem bil 6 let. Veliko sem delal, zato sem se odločil, da bom sedaj malo mislil na sebe. Malo bolj se bom posvetil družini in obiskal brata v Ameriki, da zapolnim ta prazen srček in dam nekaj ljubezni še svojim nečakom. Najprej pa dopust, da se sestavim," je za zurnal24.si povedal Gregor.

Glede načrtov za naprej pa je malce bolj skrivnosten. "Počasi se odločam, kaj bi v življenju želel početi. Nekaj sodelovanj se odpira, nič specifičnega, vse je možno, tudi lasten posel," pravi Gregor, ki pušča odprte možnosti tudi za selitev v Ameriko, kjer z družino že več let živi in dela njegov brat:  "Sicer bolj ne kot da, a obstaja tudi ta možnost."

Na vprašanje, ali bo v Ameriko vzel tudi svojo morebitno izbranko iz šova Sanjski moški, pa je odgovoril: "To bomo pa počakali do konca šova, da vidimo, kako se bo razpletlo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:28 1. Junij 2021.

    Bravo Gregor... Moje sonce si, ki prežene oblake. Moja svetla zvezda, ki kaže poti....ti si moje sonce aaaaaaaaaa

  • 13:20 1. Junij 2021.

    Tip je samovšečen, narcis, ki mu presežek testosterona ne koristi. Naj odide z enosmerno vozovnico, tukaj ga ne bo nihče …

  • 13:05 1. Junij 2021.

    ''Lahko potrdim, da sem pustil službo v Leku'' - Če bi bil zaposlen v Leku bi lahko pustil službo v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.