Nuša s spremembo navdušila oboževalce

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Pravijo, da je vse lepša.
Oglej si celoten članek

Nuša Rojs, ki jo lahko na POP TV spremljate v hrvaški različici šova Sanjski moški, v katerem se je potegovala za srce Mija Matića, je sedaj svetlolaska in njeni oboževalci so navdušeni.

Novo fotografijo, na kateri ne razkriva le svojega novega videza, ampak tudi prelepe noge, je objavila na družbenih omrežjih in si prislužila na stotine všečkov ter nekaj pozitivnih komentarjev, med drugim tudi, da je odlična in da je vse lepša. 

Sicer pa je že po nekdaj delih Sanjskega moškega jasno, da Nuša spada med Mijeve favoritke. Med drugim ji je v tretjem delu že pred podelitvijo vrtnic podaril rožo. Tega ostala dekleta niso bila vesela. Kaj vse so povedala o Nuši, si lahko preberete na spodnjih dveh povezavah. 

Magazin Sanjski moški: Kakšen grd napad na Slovenko!

Sanjski moški Sanjski moški: Dekleta so spet imela marsikaj za povedati o naši Nuši

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.