Sanjski moški: Uf, Tjaša popolnoma spremenjena

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tjaše z novo pričesko in brez očal nismo takoj prepoznali.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram Tjaša Kramarič Tjaša Kramarič, ki se v šovu Sanjski moški poteguje za srce Gregorja Čeglaja, si je omislila poletno pričesko – kitke – in navdušila svojo rastočo bazo sledilcev na Instagramu.

Tjaša velja za eno od Gregorjevih favoritk. V šov je vstopila naknadno in je edina od petih deklet, ki so še v igri za zmago.

Gregorju je lepotička, ki že nekaj let živi v Franciji, takoj padla v oči, kar je zbodlo ostale tekmovalke. Večina se je že zarotila proti njej, najglasnejša je trenutno Laura, ki ji očita, da pred kamero ni takšna kot v resnici. To je povedala sicer tudi Lara Goršek Kos, ki je v šov prišla skupaj s Tjašo.

Govorice pa mladenkinemu slovesu niso prav nič škodile, saj postaja vse bolj uspešna vplivnica. Sodelovanje z nekim avtomobilskim salonom ji je omogočilo tudi prav posebno snidenje – spoznala je nekdanjega dirkača Ralfa Schumacherja.

Nazadnje pa je veliko prahu dvignila njena fotografija, na kateri je v masažni kadi s tem lepim znanim Slovencem – več o tem TUKAJ!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:44 24. Junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.