Magazin > VIP
114531 ogledov

Sanjski moški: Gregorjeva Tjaša v jacuzziju s tem znanim Slovencem

Tjaša Kramarič Voyo
Tjaša je navdušena nad Frankom Bajcem.

Tjaša Kramarič, ena od kandidatk, ki se v šovu Sanjski moški bori za srce Gregorja Čeglaja, postaja vse bolj zaželena modna

Tjaša Kramarič | Avtor: Instagram Instagram
vplivnica. Po sodelovanju z nekim avtomobilskim salonom se je sedaj lahko pokazala tudi v vlogi modela, in sicer za znano blagovno znamko kopalk in sončnih očal Layoners.

Na snemanju je bilo več deklet in tudi fantov, med njimi je bil tudi zmagovalec Kmetije Franko Bajc. Vesela druščina se je več kot očitno odlično razumela, saj so se po delu zabavali v jacuzziju.

Ko se je razvedelo, da bo POP TV snemal šov Sanjski moški, se je zelo na glas ugibalo, da bodo za glavno vlogo izbrali Bajca. Tjaša sedaj lahko iz prve roke pove, kdo je bolj sanjski – Franko ali Gregor?

"Ne bom rekla, da je POP TV naredil napako. Sta si namreč zelo različna. Če bo naslednji sanjski moški Franko, bo to super odločitev! Je zabaven, spoštljiv, z njim se je res lepo pogovarjati,“ je lepotička povedala za Žurnal24.

Z Gregorjem je očitno še vedno v dobrih odnosih, za razliko od Ane, Mary in Pie, ki jih je lepotec blokiral na Instagramu. "Tega ne morem komentirati, ker ne vem, kaj se je zgodilo. Sicer se družim s Pio in Mary, a se v te stvari ne vpletam, upam pa, da bodo zadevo rešili,“ v spravnem duhu pravi Tjaša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑻𝑱𝑨𝑺𝑨 𝑲𝑹𝑨𝑴𝑨𝑹𝑰𝑪 (@tjasa.kr)

Komentarjev 1
  • Edward_Adkins 12:12 17.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦