Magazin > VIP
5111 ogledov

Sanjski moški: Uf, Tjaša popolnoma spremenjena

Tjaša Kramarič POP TV
Tjaše z novo pričesko in brez očal nismo takoj prepoznali.

Tjaša Kramarič | Avtor: Instagram Instagram
Tjaša Kramarič, ki se v šovu Sanjski moški poteguje za srce Gregorja Čeglaja, si je omislila poletno pričesko – kitke – in navdušila svojo rastočo bazo sledilcev na Instagramu.

Tjaša velja za eno od Gregorjevih favoritk. V šov je vstopila naknadno in je edina od petih deklet, ki so še v igri za zmago.

Gregorju je lepotička, ki že nekaj let živi v Franciji, takoj padla v oči, kar je zbodlo ostale tekmovalke. Večina se je že zarotila proti njej, najglasnejša je trenutno Laura, ki ji očita, da pred kamero ni takšna kot v resnici. To je povedala sicer tudi Lara Goršek Kos, ki je v šov prišla skupaj s Tjašo.

Govorice pa mladenkinemu slovesu niso prav nič škodile, saj postaja vse bolj uspešna vplivnica. Sodelovanje z nekim avtomobilskim salonom ji je omogočilo tudi prav posebno snidenje – spoznala je nekdanjega dirkača Ralfa Schumacherja.

Nazadnje pa je veliko prahu dvignila njena fotografija, na kateri je v masažni kadi s tem lepim znanim Slovencem – več o tem TUKAJ!

Komentarjev 1
  • Russell_Ellinger 11:44 24.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦