Sanjski moški: Za Carmen se je sanjski vikend na Bledu slabo končal

Foto: Tija Ažman
Foto: Tija Ažman
Mariborčanka je obležala.
Oglej si celoten članek

Kandidatke šova Sanjski moški so bile povabljene v Bled Rose Hotel, kjer so ves vikend uživale v izjemni strežbi in kulinaričnih presežkih. Tam so spoznale tudi nogometaše NK Olimpije in slišali smo, da je bilo divje. Več o tem TUKAJ.

Foto: Tija Ažman carmen osovnikar
Carmen Osovnikar pa ni mogla brezskrbno uživati, saj ji je ponagajalo zdravje. Kot nam je zaupala, je malo pregorela, kar je povzročilo padec imunskega sistema in poslabšanje njene alergije na cvetni prah in trave.

V ponedeljek se je tako takoj odpeljala na bioresonančno terapijo v Ljubljano, ki je dva dni pozneje pokazala prve učinke. "Bila sem čisto brez energije, niti roke nisem mogla dvigniti. Za domov sem dobila neke praške in sedaj je že veliko bolje,“ nam je zaupala lepa Mariborčanka

vila z bazenom Sanjski moški: Tako razkošno živi Carmen Osovnikar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:44 9. Julij 2021.

    Kdor bere in spremlja te prispevka očitno živi v nerealnem svetu. Mediji pa očitno živijo od njihove reklame. Bizarno in …

  • 15:37 9. Julij 2021.

    Kdor vidi njo da je lepa, mora obiskati okulista.

  • 13:24 9. Julij 2021.

    Škoda, da je ni bilo kakih 50 let prej. Bi si lahko kakšen kmet na njenih napumpanih žnablih koso klepal, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.