Saša Lendero: Lahko vas je sram!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Saša Lendero je jezna na ljudi, ki v teh mrzlih dneh pozabijo na dobrobit živali.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je pevka in televizijska voditeljica Saša Lendero velika zaščitnica živali. Pred nekaj dnevi je z mamo obiskala zavetišče in zapuščenim živalim prinesla brisače, odeje in hrane. "Lepo nama je bilo, ko sva videli, kako lepo so oskrbljene živali. Slikala sem se tudi z muckom Zakom, ki je brez ene nogice in zdaj sem izvedela, da je mali očarljivček našel nov dom! Jupiiii!!! Vesela sem!!!!“ je zapisala na Facebooku.

Je pa njeno veselje skalil komentar enega od njenih virtualnih prijateljev, ki jo je podučil, da so živali že od nekdaj živele na prostem, tudi pozimi, in da v bistvu ne potrebujejo toliko oskrbe, kot poudarjajo zaščitniki živali.

"Res? Na meter dolgi verigi, brez možnosti, da bi si poiskale zavetje? Ograjene v boksu, brez možnosti, da bi se gibale in ogrele? Z zmrznjeno skodelo vode... Lahko vas je sram! Samo za informacijo, saj vas zanima, zakaj se ne zavzemamo za ljudi - Pri nas doma smo se vsi odpovedali obdarovanju! Raje smo s hrano, darilci in potrebnim obdarili družino, ki je to zelo potrebovala. Spomnili smo se tudi na brezdomce z nekaj sladkimi darili, toplimi odejami in oblačili. Prav tako smo nakupili nekaj hrane in nabrali ležišča za zapuščene živali in jih odnesli v Lj. zavetišču. KAJ STE PA VI STORILI DOBREGA?“ se je ujezila Saša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:15 11. Januar 2015.

    ... gre tako zelo za nohte, da so ti otroci potem na mrzlem in lačni. Mnogi ljudje bi se lahko …

  • 19:12 11. Januar 2015.

    Mislim, saj razumem, da ste eni bedaki in da si ne morete pomagat. Ampak vseeno, no ... Tale članek ni …

  • 13:51 3. Januar 2015.

    enkrat je en moj sodelavec na podobno vprašanje odgovoril, " na neumno vprašanje, neumen odgovor" in še to, trg je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.