Še en šok za Brada Pitta

Foto: Profimedia
Igralec tega ne bo vesel …
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie se, odkar se z nekdanjim možem prepirata okoli skrbništva nad njunimi šestimi otroki, poskuša v javnosti prikazati kot svetnica in čudovita mama. Nazadnje se je fotografom v družbi otrok veselo nastavljala v New Yorku, kjer si je z Maddoxom, Paxom, Shiloh, Zaharo, Vivenne in Knoxom ogledala dokumentarni film Serendipity, druščino pa so dobre volje ujeli tudi med nakupovanjem East Villageu.

Vzhodno obalo je sicer primarno obiskala zaradi Maddoxa, ki želi v New Yorku študirati. Na Maddoxa je igralka zelo navezana, zato bi sedaj rada zapustila Los Angeles in se preselila na drugo stran države. A to ni edini razlog, zakaj Angie resno razmišlja o selitvi. Kot pišejo mediji, je spoznala, da so Kalifornijci bolj naklonjeni njenemu nekdanjemu soprogu in ima zato težave na kariernem področju. Pitt se je verjetno prijel za glavo, ko je slišal za novo namero bivše. To bi namreč pomenilo, da bi otroke videl še manj, obiske pa bi bilo poleg tega tudi težje organizirati.
Se bo med njima vnel nov spor?

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:59 9. Marec 2019.

    Nobena ločitev med partnerji ni preprosta še posebej ko so otroci a otroke res ni treba vpletat v partnerjeve medsebojne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.