Se Severina ločuje?

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Povod naj bi bila srbska voditeljica.
Oglej si celoten članek

Ponovne govorice o Severinini ločitvi od soproga Igorja Kojića so se razplamtele, ko se zvezdnica, kljub temu da je bilo dogovorjeno, ni pojavila na koncertu zeta Dragana Kojića Kebe, piše srbski Informer. Najbolj znano zvezdnico na Balkanu naj bi ujezilo dejstvo, da se je zetovega praznovanja udeležila tudi voditeljica Jovana Joksimović, sicer soproga pevca Željka Joksimovića. Ko je Seve to izvdela, naj bi na vrat na nos spakirala kovčke in se vrnila v Zagreb.

Po škandalu Po vročem škandalu: Tak je zdaj odnos med Severino in njenim možem

Joksimovićeva je pevki trn v peti, ker je v eni izmed svojih oddaj novinarko nekoč vprašala, kakšna mama se zdi Severina, Seve pa ji je to menda zelo zamerila. Da je zvezdnica užaljeno odvihrala domov, naj bi precej pozno izvedel celo njen soprog Igor, medtem ko se tastu še sanjalo ni, da snahe ne bo. Ker naj bi Seve s tem obrnila hrbet moževi družini, česar doslej še ni storila, srbski Informer piše, da je to povod za konec njenega tri leta trajajočega zakona.

Magazin Sta Severina in Milan s tem le zakopala bojno sekiro?

Vendar pa Severina z objavami na instagramu ne da slutiti, da bi bilo v njenem zakonu karkoli narobe, saj objavlja romantične fotografije iz Zanzibarja, kjer sta z Kojićem še enkrat poročila. Prav tako je možu konec novembra z ljubkim videom čestitala za obletnico poroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.