Selena Gomez: Po presaditvi ledvice so se pojavili zapleti

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Selena Gomez je zaradi lupusa potrebovala presaditev ledvice.
Oglej si celoten članek

Pevki Seleni Gomez so septembra lani presadili ledvico, ki ji jo je darovala njena prijateljica, štiri leta starejša igralka Francia Raisa.
Selena se ji je za "ultimativno darilo“ zahvalila po Instagramu. "Počutim se blagoslovljeno. Rada te imam, sestra,“ je zapisala lepotička.

Da takšne operacije niso mačji kašelj, verjetno ni treba poudarjati. Raisa pa je sedaj v pogovoru za W Magazine razkrila, kako hudo je bilo v resnici. Kot je povedala 29-letnica, je pri obeh operacija trajala tri ure. "Okrevanje je bilo mučno. Nisem hotela jesti, nisem hotela piti,“ je razkrila temnolaska. Še hujše pa je bilo okrevanje za Gomezovo, saj so se pri njej zapleti pojavili že nekaj ur po posegu. "Ko sem se zbudila, sem od Selene dobila sporočilo, v katerem je pisalo, da jo je strah. Moja ledvica je bila zelo aktivna in ko se je obrnila, se je poškodovala arterija.“ Gomezovo so tako morali operirati še enkrat in iz njene noge odstraniti veno. "Lahko bi umrla,“ je še povedala Selenina prijateljica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:43 9. Marec 2018.

    Pisec, ki kaj da nase, bi se ob takšnem zmazku razjokal!!! Cel kup neumnosti, od katerih so bile neke popravljene …

  • 09:36 9. Marec 2018.

    Skrpucalarka Ir. K.: v naslovu in podnaslovu ste napisali, da so S. Gomez presadili jetra, v nadaljevanju pa pišete o …

  • 09:21 9. Marec 2018.

    Jetra ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.