Serena Williams napol gola in neretuširana na naslovnici

Foto: Profimedia
37-letnica se ne skriva.
Oglej si celoten članek

Harper’s Bazaar je naslovnico posvetil teniški igralki Sereni Williams, ki je ob tej priložnosti spisala esej, v katerem je spregovorila tudi o kontroverznem finalu odprtega prvenstva v New Yorku in zakaj nikoli ne bo utišala svojega glasu, če bo priča krivici.

Svoj prvi “grand slam” je Serena osvojila, ko ji je bilo rosnih 17 let. Že takrat je vedela, da jo čaka lepa kariera. V to je bila tako prepričana, da se je izselila iz domače hiše in očetu podarila svoj prvi pokal. “Ne skrbi, sem mu rekla. Za svoj dom bom osvojila novega. Temu se reče samozavest. US Open sem nato osvojila še šestkrat.”

Serena Williams pravi, da skrivnost njenega uspeha tiči tudi v tem, da ljubi ta šport. 

Lani je Serena med finalom odprtega prvenstva v New Yorku povzročila škandal, saj se je sprla s sodnikom, ki ga je označila za kradljivca. Po dveh opozorilih, enega je dobila, ker naj bi ji njen trener s tribune z znaki pomagal, drugega pa, ker je na tla vrgla lopar, je namreč točko podaril njeni nasprotnici, ki je na koncu tudi zmagala. Serena poudarja, da je bila za Naomi Osaka kljub temu vesela. “Na koncu je igrala bolje od mene in osvojila svoj prvi naslov. Zanjo ne bi mogla biti bolj srečna. Jaz pa sem se počutila premagano in ponižano s strani športa, ki sem ga ljubila.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 10. Julij 2019.

    take so imel včasih v cirkusih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.