SHARK napadel prestolnico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z ekskluzivnim SHARK No.1 Partyjem se je začelo novo poglavje energijske pijače SHARK v Sloveniji. Številni znani Slovenci so se zabavali v ritmih StrojMachine in DJ Urbana Jerama.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 shark Včeraj se je v klubu nad mestom odvijal nor žur ob začetku sodelovanja med Shark AG in Tobačno Grosist d.o.o. Znani obrazi, med njimi glasbenik Peter Lovšin, pevka Manca Špik, nekdanja miss Universe Anamarija Avbelj, modna oblikovalka Jessica Jagec, nogometaš Sebastjan Cimerotič, manekenka Katarina Jurkovič, pevka Hannah Mancini, Playboyeva zajčica Amanda Šabič in številni drugi so se zabavali do jutra. Začetek je zaznamoval udaren nastop StrojMachine, sledilo je impresivno klesanje ledene skulpture SHARK-a in kar 4-urni set Urbana Jerama, ki je poleti zabaval množice v slavnem klubu Privilege Ibiza. Za dobro vzdušje so poskrbele tudi Diamantke in plesalke Dreamteam.

 

Foto: Žurnal24 Agencija 101 Več kot 200 litrov SHARK-a v različnih mešanicah, atraktiven program in dobra glasba so poskrbeli za navdušenje zbrane družbe. Hkrati pa je bila to napoved za 150 SHARK zabav, ki se bodo v tem letu odvijale po Sloveniji in se jih boste lahko udeležili tudi vi. Več utrinkov z zabave in napovedi naslednjih žurov lahko spremljate na njihovi Facebook strani.

SHARK. Prebudi zver!

 

Foto: Žurnal24 shark Foto: Žurnal24 Shark

 

 

 

 

 

Foto: Tadej Mulej in Uroš Abram

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.