Magazin
34 ogledov

SHARK napadel prestolnico

shark Žurnal24 main
Z ekskluzivnim SHARK No.1 Partyjem se je začelo novo poglavje energijske pijače SHARK v Sloveniji. Številni znani Slovenci so se zabavali v ritmih StrojMachine in DJ Urbana Jerama.

shark | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Včeraj se je v klubu nad mestom odvijal nor žur ob začetku sodelovanja med Shark AG in Tobačno Grosist d.o.o. Znani obrazi, med njimi glasbenik Peter Lovšin, pevka Manca Špik, nekdanja miss Universe Anamarija Avbelj, modna oblikovalka Jessica Jagec, nogometaš Sebastjan Cimerotič, manekenka Katarina Jurkovič, pevka Hannah Mancini, Playboyeva zajčica Amanda Šabič in številni drugi so se zabavali do jutra. Začetek je zaznamoval udaren nastop StrojMachine, sledilo je impresivno klesanje ledene skulpture SHARK-a in kar 4-urni set Urbana Jerama, ki je poleti zabaval množice v slavnem klubu Privilege Ibiza. Za dobro vzdušje so poskrbele tudi Diamantke in plesalke Dreamteam.

 

Agencija 101 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Več kot 200 litrov SHARK-a v različnih mešanicah, atraktiven program in dobra glasba so poskrbeli za navdušenje zbrane družbe. Hkrati pa je bila to napoved za 150 SHARK zabav, ki se bodo v tem letu odvijale po Sloveniji in se jih boste lahko udeležili tudi vi. Več utrinkov z zabave in napovedi naslednjih žurov lahko spremljate na njihovi Facebook strani.

SHARK. Prebudi zver!

 

shark | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Shark | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

 

 

Foto: Tadej Mulej in Uroš Abram