Sin povedal, kako je umrl Oliver Dragojević

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Poskušali smo vse," je povedal Dino Dragojević, sin hrvaške pevske legende, ki je izgubila boj z rakom.
Oglej si celoten članek

Oliver Dragojević je v splitski bolnišnici, kjer je ležal zadnji mesec, umrl okoli 5. ure zjutraj. Kot je za 24sata.hr povedal njegov sin Dino, je bila družina stalno z njim in da je zdravljenje vodila zelo izkušena zdravniška ekipa. 

Magazin Umrl je Oliver Dragojević

"Poskusili smo vse. Profesor Vrdoljak, ki je vodil zdravljenje, je najboljši v Evropi, ampak bolezen je bila močna. Postajal je le še vse slabši in na koncu je samo zaspal. Ni imel bolečin ali agonije, prav tako se ni mučil," je pojasnil Dino, najstarejši izmed treh Oliverjevih sinov. 

Zadnje slovo od legendarnega pevca, znanega širom po svetu, bo v Veli Luki na otoku Korčula, kjer se je Dragojević pred 71 leti rodil.

Slovo Slovo Oliverja Dragojevića: "On je v mojem DNK, v DNK vseh nas ..."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.