Sin znane Slovenke: Ste videli, kdo je vstopil v Bar?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ena od Barovk takoj v jok.
Oglej si celoten članek

V soboto so v šov Bar vstopili trije novi obrazi, med njimi je bil tudi Vid iz Radomelj. 27-letnik je brat Barovke Katarine in sin nekdanje političarke Andrijane Starina Kosem.

Vid, ki je že tri leta zaposlen v piceriji, pravi, da si s sestro značajsko nista podobna in da se bo verjetno lažje vklopil v družbo, kot se je Katarina, ki je po njegovem mnenju manj popustljiva od njega. Pred vstopom v šov je povedal, da dela odlične kavice in da ima v gostinstvu ogromno izkušenj, kar je zagotovo njegova velika prednost. 27-letnik, ki je samski, je tudi razkril, da ima taktiko, ki pa jo bo razkril šele proti koncu decembra.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 05:46 6. November 2018.

    Zdaj je borba med kosemčki in kristiančki, kdo bo več navrgel v blagajno. Menda pa je družina od Kristiana hudo …

  • 17:09 5. November 2018.

    kdaj pride mamma na vrsto?

  • 10:27 5. November 2018.

    Bar sem gledala 1 min, več nisem zdržala, ampak preberem pa skrpucala na žurnal24.si ... Tale Andrijana Starina Kosem očitno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.