Magazin > Film & Glasba & TV
10471 ogledov

Sin znane Slovenke: Ste videli, kdo je vstopil v Bar?

vid kosem Planet TV
Ena od Barovk takoj v jok.

V soboto so v šov Bar vstopili trije novi obrazi, med njimi je bil tudi Vid iz Radomelj. 27-letnik je brat Barovke Katarine in sin nekdanje političarke Andrijane Starina Kosem.

Vid, ki je že tri leta zaposlen v piceriji, pravi, da si s sestro značajsko nista podobna in da se bo verjetno lažje vklopil v družbo, kot se je Katarina, ki je po njegovem mnenju manj popustljiva od njega. Pred vstopom v šov je povedal, da dela odlične kavice in da ima v gostinstvu ogromno izkušenj, kar je zagotovo njegova velika prednost. 27-letnik, ki je samski, je tudi razkril, da ima taktiko, ki pa jo bo razkril šele proti koncu decembra.
 

Komentarjev 5
  • Uni Wega 05:46 06.november 2018.

    Zdaj je borba med kosemčki in kristiančki, kdo bo več navrgel v blagajno. Menda pa je družina od Kristiana hudo ponosna, da je njihov sin končno našel smisel življenja, in nastopa v najboljšem baru na planetu. Starši ga obiščejo vsak ...prikaži več dan v baru. Kam gre ta svet?

  • crniovcar 17:09 05.november 2018.

    kdaj pride mamma na vrsto?

  • Majazmaja 10:27 05.november 2018.

    Bar sem gledala 1 min, več nisem zdržala, ampak preberem pa skrpucala na žurnal24.si ... Tale Andrijana Starina Kosem očitno ni znala popedenati niti otrok, da se vlačijo in sramotijo po reality showih. Kako si je lahko predstavljala, da bo ...prikaži več sodelovala pri upravljanju tako kompleksne tvorbe kot je država?

Sorodne novice