Magazin > Film & Glasba & TV
14567 ogledov

Šok v Baru: "Folk glasuje, oni pa trošijo naše pare in ne upoštevajo glasov“

noemi jugovac
Čeprav bi lahko še ostala v šovu, je Noemi pospravila kovčke in zapustila Bar.

Ta teden sta na vročem stolu sedela Noemi, ki je od sotekmovalcev dobila največ minusov, in Sandi, ki ga je na drugi vroči stol postavil Kristian. Glasovanje je potekalo od srede in gledalci so odločili, da mora šov zapustiti Noemi, a se je zgodil preobrat. Voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer sta po razglasitvi rezultatov povedala, da v duhu dobrodelnega tedna šova tokrat ne bo zapustil nihče, in razložila, da je Noemi ta teden spet nominirana, ker je dobila manj glasov, Sandi pa bo odločil, koga bo postavil na drugi vroči stol. Do tega ne bo prišlo, saj je Noemi poskrbela za nov preobrat. Njena mama je sporočila, da je šov v soboto zvečer kljub temu zapustila in se vrnila domov. "To odločitev je sprejela, ker se ji je zdelo to edino pošteno do vseh, ki so oddali glas zanjo. Zahvaljuje se vsem za podporo in vse oddane glasove,“ je zapisala.

Na Facebook strani Podpora Neomi Jugovac do zmage v Baru in uradni strani Bara se je nato razvila debata o tem, kako poštena je bila ta odločitev, glede na to, da ni bila upoštevana volja ljudstva. "Folk glasuje, oni pa trošijo naše pare in ne upoštevajo glasov …,“ je zapisal eden od komentatorjev, več oseb pa je bilo mnenja, da bi morali odgovorni za šov denar, ki se je nabral z glasovanjem, podariti v dobrodelne namene, če se že sklicujejo na teden dobrodelnosti.

Na Planet TV smo naslovili vprašanje, kako odgovarjajo na razburjenje gledalcev, ki so jezni, da so zaman zapravljali denar. Nanj nismo dobili odgovora, so nam pa potrdili, da je Noemi zapustila šov. "Kljub temu, da ji je bila ponujena še ena priložnost, je Noemi ni izkoristila. Razočaranje, ker je prejela manj glasov kot Sandi, je bilo preveliko in zaradi pomanjkanja podpore pri gledalcih je popolnoma izgubila upanje v možnost končne zmage. V to, da vrže puško v koruzo, so jo dodatno prepričali tudi vse bolj napeti odnosi s sotekmovalci."

Komentarjev 6
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 12:02 15.oktober 2018.

    V telih šovih so pa res sami čefurji,sej še bosansk ne znajo govort,kaj šele po slovensko,tut F ne znajo po slovensk povedat,ojojojoj!

  • VojtehVišenhofer 10:06 15.oktober 2018.

    Torej je na čast tistim, ki so dejansko dajali denar za njene glasove, da bi ostala noter, ona šla domov? Kaj?

  • Vasilij Vasquez 09:30 15.oktober 2018.

    Sam res. Folk prvo pokur svoj denar, na konc pa sporočijo da je bil vse sam džouk. Ona ostane, denarja pa ne vračajo hehe.