Magazin > VIP
14073 ogledov

Barovka Noemi pokazala svoje atribute

noemi jugovac Instagram
Ste že videli te vroče fotografije tekmovalke Bara.

Noemi Jugovac, ki jo lahko trenutno občudujete v šovu Bar, ni lep pridna mravljica, ki se za šankom odlično znajde, ampak tudi izredno lepa ženska in tega se zaveda. Mladenka se je pred časom slekla za Playboy in tudi njena družbena omrežja so polna čudovitih posnetkov, ki jih bodo veseli predvsem njeni moški oboževalci.

Noemi bi se rada po šovu preselila v ZDA, kjer jo čaka fant, a tudi ni edini razlog, zaradi katerega se želi preseliti iz Slovenije. »V Sloveniji se že od najstniških let počutim ujeto. Premajhna je za moje sanje, kar sem še bolj začutila, ko sem bila v Kaliforniji, kjer se je še utrdila moja strast do mode,« je povedala za Playboy, v šovu pa je razkrila, da želi ustanoviti svojo blagovno znamko in dobrodelno fundacijo.

Noemi je v pogovoru z Anjo tudi razkrila, da ima umetne dojke in da so se po operaciji pojavili zapleti, saj je staknila bakterijo, zaradi katere je imela vsadek več mesecev le na eni strani. Dodala je tudi, da z videzom dekolteja ni zadovoljna in da bo šla še enkrat pod nož.

Komentarjev 9
  • janko89 00:51 11.oktober 2018.

    Oddaja - umski revčki gledajo umske revčke in poceni cipe ! Kakšna beda ! Poden od podna !

  • zipo 20:03 10.oktober 2018.

    Irena Kolar, a si jo že poklicala za zmenek?

  • Jožef Koprivnikar 18:46 10.oktober 2018.

    So vsadki ki začnejo po določenem času propadati, se razkrajati in gre vse v kri...Povečati prsi jih ne sili partner temveč njihova lastna zavist;škoda da se uničujejo.