Slaba volja v šovu The Biggest Loser: Med treningi se ga izogiba

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalci so porazdeljeni v skupine. Nekdo je zaradi tega slabe volje …
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV Henrik Lutz V šovu The Biggest Loser sedaj ni več prostora za šalo. Kandidati že pridno telovadijo, saj bodo morali že zelo kmalu stopiti na tehtnico.

Kandidati pa bodo med seboj tekmovali v skupinah, ki ju vodita trenerja Nataša in Jan. Tista skupina, ki bo pri hujšanju uspešnejša, bo varna, poraženci pa bodo izgubili člana. V Natašini skupini so Robi, Maja, Boštjan, Aleš, Vanesa, Marija, Danica in Kristijan, v Janovi pa Henrik, Emina, Mojca, Indira, Aleksandar, Iztok, Bojan in Sabina.

Indira ni bila prav nič vesela, da jo je Jan izbral, saj ne želi biti v isti skupini kot Henrik, ki se je vanjo zagledal in ji svojo ljubezen pred vsemi izpovedal. "Pri modri skupini me najbolj moti Henrik. Kot oseba je v redu, ampak se že od prvega dneva ne razumeva najbolje, ker mi je izpovedal ljubezen. Človek me gleda tako … Pri treningih sem pozorna, da grem čim dlje od njega stran, ker se v njegovi družbi ne počutim dobro. Zdaj pa še posebej, ko sva v istem timu. Še bolj sem razočarana,“ je povedala svetlolaska.

The Biggest Loser: The Biggest Loser: Ljubezenska izpoved pred kamerami

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.