Sloviti voditelj: "Sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah"

Foto: Amazon Prime/Youtube
Foto: Amazon Prime/Youtube
"Ponoči ne morem spati, ležim na postelji, škripam z zobmi in sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah vseh mest v Veliki Britaniji, medtem ko množice vzklikajo 'Sramota!' in vanjo mečejo kepe iztrebkov. Vsi, ki so mojih let, razmišljajo enako."
Oglej si celoten članek

Sloviti televizijski voditelj Jeremy Clarkson se je zdaj posul s pepelom zaradi kolumne v tabloidu The Sun, v katerem je opisal svoja čustva do Meghan Markle. V odziv na njegovo kolumno so sicer v uredništvo prejeli več kot 12 tisoč pritožb.

Kolumna je bila zdaj na Clarksonovo zahtevo odstranjena s spletnega mesta Sun in nadomeščena z njegovim tvitom, v katerem se je za izrečene besede opravičil. Pojasnil je, da se je skliceval na prizor v Igri prestolov in dodal: "Grozen sem, da sem povzročil toliko bolečine in v prihodnje bom bolj previden."

Pripombe nekdanjega voditelja oddaje Top Gear so bile konec tedna na družbenih medijih deležne številnih kritik. V nedeljo je Clarksonova lastna hči Emily dejala: "Želim zelo jasno povedati, da nasprotujem vsemu, kar je moj oče napisal o Meghan Markle." The Sun je za BBC News v ponedeljek povedal, da nimajo komentarjev.

Clarkson je v svoji prvotni kolumni med drugim zapisal: "Ponoči ne morem spati, ležim na postelji, škripam z zobmi in sanjam o dnevu, ko bo prisiljena gola paradirati po ulicah vseh mest v Veliki Britaniji, medtem ko množice vzklikajo 'Sramota!' in vanjo mečejo kepe iztrebkov. Vsi, ki so mojih let, razmišljajo enako," je dodal.

"Toda tisto, kar me spravlja v obup, je, da mlajši ljudje, zlasti dekleta, mislijo, da je precej kul. Mislijo, da je bila ujetnica Buckinghamske palače, prisiljena govoriti o ničemer drugem kot o vezenju in muckah."

Njegova kolumna je sicer sledila izidu zadnjih treh epizod Netflixove dokumentarne serije Harry & Meghan.

Drugje v članku je Clarkson svoje sovraštvo do Meghan primerjal s sovraštvom do škotske premierke Nicole Sturgeon. Rekel je: "Meghan pa je druga zgodba. Sovražim jo. Ne tako kot Nicolo Sturgeon ali Rose West. Sovražim jo na celični ravni." Rose West je sicer serijska morilka, ki je skupaj z možem Fredom v 20 letih umorila najmanj 12 mladih deklet.

dezurni@styria-media.si

Magazin Princ Harry: William je kričal name, oče je rekel stvari, ki niso bile resnične Magazin Buren odziv sestre Meghan Markle in hude obtožbe

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:05 21. December 2022.

    Sem že upal da Nika Kovač,😁

  • 08:44 20. December 2022.

    Tako sramotno izjavo nisem še nikoli brala. Vredna tožbe. Človeka treba osebo dobro poznati, da izjavi takšno tožbo. Kot za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.